Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 18 July 2011

No Ordinary Family | cerita baru tv3 ke shida yang ketinggalan??

Assalamualaikum, peace upon you.
sambil-sambil blogwalking tadi sambil tu tengok cerita kat tv3 ni,actually shida jarang tengok tv1 tv2 tv3 melainkan berita. kalau tak shida asyik layan astro je, tadi picit punya picit kat astro tak ada cerita menarik perhatian shida so usha-usha lah tv biasa buka dulu tv3 lepas tu tv1 tukar balik tv3 hehee^^ lama-lama tv pun boleh hang! hahaa^^ lastly shida stay tv3 tengok citer No Ordinary Family mula-mula tengok macam biasa je "tak pula shida tengok info kan" dah lama tengok macam best pula cerita tentang kuasa-kuasa ni. 
Shida pertama kali tengok so tak berapa tahu full story macam mana kan. setiap hari Ahad Jam 10-11 malam atau setiap hari shida pun tak tahu. layan kan saja. tapi yang buat shida tertarik cerita ni macam cerita yang shida suka tengok macam Smallville, Supernatural, Heroes, Charmed, Ghost Wishpered tu semua cerita tentang kuasa-kuasa luar biasa. Semua cerita tu shida suka tengok sebab ada seram plus plus cerita aksi yang best. cerita ni semua pernah tayang dalam tv korang pernah tengok? suka tak? mana yang ada minat sama macam shida mesti korang layan cerita semua ni.
ha! macam mana inagt tak cerita-cerita ni? mesti ingatkan so cerita No Ordinary Family ni lebih kurang macam cerita-cerita kat atas tu. tak rugi pun tengok. tadi shida tengok best je dan rasa nak follow terus hehee^^ peace ~



29 comments:

  1. no ordinary family tuh dah lama..:)..citer tuh best..satu family dapat kuasa power2 heheh..

    sekarang citer teen wolf tengah hebat melanda heheh

    ReplyDelete
  2. memang jarang tengok tv ni..memang aku tak tahu perkembangan citer2 kat tv..

    ReplyDelete
  3. tadi fir bukak dah habis..huhu
    tak penah tengok gak sbb jarang bukak tv3 skang, layan astro je..hehe

    ReplyDelete
  4. citer ni dah lama .suka tgk cerita2 dari abc family punya channel .kat US citer ni dah lama dah abes .
    dan citer ni takkan ada season 2.
    serius best cerita ni!!
    ala2 Kyle XY gitu ..

    ReplyDelete
  5. No Ordinary Family tu mmg best.
    Sama dgn Syux
    tp teen wolf tu xtau plk
    ketinggalan ni he3

    ReplyDelete
  6. OdahOne layan gak 1st episod cite ni...tengok camne sorg2 dapat power...lbh kurang mcm cite heroes gak...tapi cite hereos dah ilang feel sikit tak mcm 1st & 2nd season dah tak larat sgt nak fllow

    ReplyDelete
  7. Dh lama main citer ni..dulu selalu gak layan..tp lately ni mmg jrang dh tgk citer ni..
    Klu dulu citer supernatural tu x pernah ketinggalan..mesti nonton.. :)

    ReplyDelete
  8. supernatural!!!hehe!! minat tahap gaban!! hoho

    ReplyDelete
  9. syuxer: dah lama kat luar negara baru tayang kat malaysia kot..huhu shida x alert sgt kalo tv biasa jrg buka, ha! yang teen wolf tu shida pnah nmpak iklan dia kat tv..mcm best!

    ReplyDelete
  10. kiz: hehe..biasalah kiz..blogger tegar u nih hehee^^

    ReplyDelete
  11. wanie@fir: huhu^^ sama la kita jrg buka tv biasa..asik layan astro jer terkadang je buka tv biasa ni.

    ReplyDelete
  12. the towel ninja : ha! lupa lak kyle xy pun best citer dia..sma la shida pun kurg follow cite2 ni tp kalo best mmg shida tgk je slalu!

    ReplyDelete
  13. terblog : ha! itu lah teen wolf ni nnt lah shida usha kat tv hehee^^

    ReplyDelete
  14. odahone: ha tu la msa season 1st mmg shida follow best giler cite nih! tp lastly jd boring tgk..

    ReplyDelete
  15. sisLily : sama la kita suka tgk supernatural hehe^^ sis pernah tgk charmed?

    ReplyDelete
  16. conteng!@arjunmizam : sep! sep! sama hehee^^

    ReplyDelete
  17. semua citer ni..i layannnn tau...besttt

    ReplyDelete
  18. pat pun tak sempat tgk sida huhu..

    ReplyDelete
  19. haha..boan pon baru tau cter nie xabis agi..ingtkan dah lame abes...terkejut gak tgk cter nie smlm (kew?)

    ReplyDelete
  20. semua cite yg shida senaraikan nie semua best2 kan..x bosan kalau layan

    ReplyDelete
  21. citer no ordinary family tu new season.. bosan plak citer smallville kuar 1~2 episod pastu tukar2 citer lain.. slalu cmtu, huh...

    ReplyDelete
  22. boan: kak baru 1stime tgk taw huhu^^ terus rsa nk tgk lg.. =)

    ReplyDelete
  23. Aida Omar: shida paling suka tengok charmed dengan supernatural..xpnah lepas tgk heeehe^^

    ReplyDelete
  24. caliph shuriken : oh yeke..huhu shida xbpe follow baru 1stime tgk smlm ^_^

    ReplyDelete
  25. kalau cik shida jarang layan tengok tv , apekann NB . huhu . NB hanya tengok cerita Juvana jeh . lain2 semua OUTTT OF DATE ! hahaha . tapi
    kalau bab2 FB , blog , perkembangan internet tak boleh tipu NB lahh :D

    ReplyDelete
  26. NB: amboi..dasat juga eh hehe..bagus2 nnt pape hal tntg fb or sbgainye leh la refer pda NB je kan kan..hehhe :P

    ReplyDelete
  27. No ordinary Family dah abeh dah ZOuL tgk..download je..hehe..tapi citer Supernatural tu memang best..namun,mcm mempesongkan akidah je..

    ZouL datang dari: Bloglist Istimewa ZouL II: Jom Komen-Komen

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.