No Ordinary Family | cerita baru tv3 ke shida yang ketinggalan?? | Dunia sebenar Shida No Ordinary Family | cerita baru tv3 ke shida yang ketinggalan??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 18 July 2011

No Ordinary Family | cerita baru tv3 ke shida yang ketinggalan??

Assalamualaikum, peace upon you.
sambil-sambil blogwalking tadi sambil tu tengok cerita kat tv3 ni,actually shida jarang tengok tv1 tv2 tv3 melainkan berita. kalau tak shida asyik layan astro je, tadi picit punya picit kat astro tak ada cerita menarik perhatian shida so usha-usha lah tv biasa buka dulu tv3 lepas tu tv1 tukar balik tv3 hehee^^ lama-lama tv pun boleh hang! hahaa^^ lastly shida stay tv3 tengok citer No Ordinary Family mula-mula tengok macam biasa je "tak pula shida tengok info kan" dah lama tengok macam best pula cerita tentang kuasa-kuasa ni. 
Shida pertama kali tengok so tak berapa tahu full story macam mana kan. setiap hari Ahad Jam 10-11 malam atau setiap hari shida pun tak tahu. layan kan saja. tapi yang buat shida tertarik cerita ni macam cerita yang shida suka tengok macam Smallville, Supernatural, Heroes, Charmed, Ghost Wishpered tu semua cerita tentang kuasa-kuasa luar biasa. Semua cerita tu shida suka tengok sebab ada seram plus plus cerita aksi yang best. cerita ni semua pernah tayang dalam tv korang pernah tengok? suka tak? mana yang ada minat sama macam shida mesti korang layan cerita semua ni.
ha! macam mana inagt tak cerita-cerita ni? mesti ingatkan so cerita No Ordinary Family ni lebih kurang macam cerita-cerita kat atas tu. tak rugi pun tengok. tadi shida tengok best je dan rasa nak follow terus hehee^^ peace ~



29 Jari Ohsem:

Syuxer said...

no ordinary family tuh dah lama..:)..citer tuh best..satu family dapat kuasa power2 heheh..

sekarang citer teen wolf tengah hebat melanda heheh

kiz said...

memang jarang tengok tv ni..memang aku tak tahu perkembangan citer2 kat tv..

Wanie said...

tadi fir bukak dah habis..huhu
tak penah tengok gak sbb jarang bukak tv3 skang, layan astro je..hehe

The Towel Ninja said...

citer ni dah lama .suka tgk cerita2 dari abc family punya channel .kat US citer ni dah lama dah abes .
dan citer ni takkan ada season 2.
serius best cerita ni!!
ala2 Kyle XY gitu ..

Terbelog said...

No Ordinary Family tu mmg best.
Sama dgn Syux
tp teen wolf tu xtau plk
ketinggalan ni he3

Odah + One = OdahOne said...

OdahOne layan gak 1st episod cite ni...tengok camne sorg2 dapat power...lbh kurang mcm cite heroes gak...tapi cite hereos dah ilang feel sikit tak mcm 1st & 2nd season dah tak larat sgt nak fllow

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dh lama main citer ni..dulu selalu gak layan..tp lately ni mmg jrang dh tgk citer ni..
Klu dulu citer supernatural tu x pernah ketinggalan..mesti nonton.. :)

conteng said...

supernatural!!!hehe!! minat tahap gaban!! hoho

shida'R said...

syuxer: dah lama kat luar negara baru tayang kat malaysia kot..huhu shida x alert sgt kalo tv biasa jrg buka, ha! yang teen wolf tu shida pnah nmpak iklan dia kat tv..mcm best!

shida'R said...

kiz: hehe..biasalah kiz..blogger tegar u nih hehee^^

shida'R said...

wanie@fir: huhu^^ sama la kita jrg buka tv biasa..asik layan astro jer terkadang je buka tv biasa ni.

shida'R said...

the towel ninja : ha! lupa lak kyle xy pun best citer dia..sma la shida pun kurg follow cite2 ni tp kalo best mmg shida tgk je slalu!

shida'R said...

terblog : ha! itu lah teen wolf ni nnt lah shida usha kat tv hehee^^

shida'R said...

odahone: ha tu la msa season 1st mmg shida follow best giler cite nih! tp lastly jd boring tgk..

shida'R said...

sisLily : sama la kita suka tgk supernatural hehe^^ sis pernah tgk charmed?

shida'R said...

conteng!@arjunmizam : sep! sep! sama hehee^^

currentlife2u said...

semua citer ni..i layannnn tau...besttt

shida'R said...

C2U: hehe..sama la kita^^

patriq said...

pat pun tak sempat tgk sida huhu..

b0an said...

haha..boan pon baru tau cter nie xabis agi..ingtkan dah lame abes...terkejut gak tgk cter nie smlm (kew?)

Aida Omar said...

semua cite yg shida senaraikan nie semua best2 kan..x bosan kalau layan

caliph shuriken said...

citer no ordinary family tu new season.. bosan plak citer smallville kuar 1~2 episod pastu tukar2 citer lain.. slalu cmtu, huh...

shida'R said...

pat: sempat2 kan hehe^^

shida'R said...

boan: kak baru 1stime tgk taw huhu^^ terus rsa nk tgk lg.. =)

shida'R said...

Aida Omar: shida paling suka tengok charmed dengan supernatural..xpnah lepas tgk heeehe^^

shida'R said...

caliph shuriken : oh yeke..huhu shida xbpe follow baru 1stime tgk smlm ^_^

NiNaBaNaNa said...

kalau cik shida jarang layan tengok tv , apekann NB . huhu . NB hanya tengok cerita Juvana jeh . lain2 semua OUTTT OF DATE ! hahaha . tapi
kalau bab2 FB , blog , perkembangan internet tak boleh tipu NB lahh :D

shida'R said...

NB: amboi..dasat juga eh hehe..bagus2 nnt pape hal tntg fb or sbgainye leh la refer pda NB je kan kan..hehhe :P

ZouL said...

No ordinary Family dah abeh dah ZOuL tgk..download je..hehe..tapi citer Supernatural tu memang best..namun,mcm mempesongkan akidah je..

ZouL datang dari: Bloglist Istimewa ZouL II: Jom Komen-Komen