pergi pasar malam tak beli "kentang spring" tapi daftar SPR oh! so sweet! | shida dah! korang? | Dunia sebenar Shida pergi pasar malam tak beli "kentang spring" tapi daftar SPR oh! so sweet! | shida dah! korang?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 6 July 2011

pergi pasar malam tak beli "kentang spring" tapi daftar SPR oh! so sweet! | shida dah! korang?

Assalamualaikum, peace upon you.
hai semua. Tadi shida keluar lagi pergi pasar malam itu pun sebab shida berpuasa, so niat dalam hati dan fikiran yang melayang-layang dalam otak ni pun fikir "apa aku nak makan harini" jalan-jalan dalam tu dah pukul6.45 petang. Ish! dalam kelam kabut fikir nak cari makan apa. tapi yang hairannya kentang spring tak ada dalam otak shida hehe^^ rasa nak makan ayam madu tak pun nasi lemak jagung. Dalam keadaan yang sesak dan tak terkawal ni tetiba ada sekumpulan makcik ni tarik tangan shida. Ops! lupa nak mention shida keluar dengan bonda tercinta :)
so shida agak terkejut so berpaling nak tengok siapa yang tarik ni. Rupa-rupanya makcik-makcik dari SPR dia tanya shida "adik-adik dah daftar ke dik?" tetiba shida teringat tadi baru je shida baca entri tentang ni dalam blog cikguwan. Haaduuihh!! penangan sungguh hahaa^^ so tanpa cakap apa terus shida ke meja daftar dan berdaftar hehe^^ so shida dah daftar sebagai SPR. korang bila lagi? setiap undian amat bermakna buat kita 1malaysia. betul ke cikguwan?? hehe :p
selesai semuanya jam hampir pukul7 shida pun tak sempat nak beli kentang spring and menu berbuka hari ini adalah ayam madu dan nasi lemak jagung memang jumpa hehe!! gambar tak sempat nak snap hehe, dah makan dulu baru teringat nak snap hahaa^^ sabar je lah~



13 Jari Ohsem:

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah.... adehh... berkesan laa jugak entri SPR cikgu tuu kan?? hahahahaaa.. sekurang2nya seorang rakyat malaysia yang bertanggungjawab dah mendaftarkan dirinya harini kan?? Alhamdulillahh.. :D

shida'R said...

hahaha..penangan cikgu..tadi dok bca entri cikgu then kata kat cikgu pelu ke? nah!! skg aku dah daftar haha..gilesss! nmpak sgt dah tua shida nih ^_^

apik pehe said...

hahaha..apik dah..baru jugak..umur sepatutnyer 21 g daftar..tapi apik dah 23..heheh

++nOTy guGUrL++ said...

huhu....sue blom daftar lg...padahal dh 21 r nie...hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis dh lama daftar dh..
Ayam madu..sedap tu.. ;)

Wanie said...

ha baru nak daftar?keke
fir pn baru je daftar tahun ni..:)

Mila Ahmad said...

saya pown sudah mereka² bila lagi?

shameel Iskandar said...

Tahniah sbb jadi warganegara yg prihatin. undi adalah rahsia.

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "
[ Mengerikan ] Daging Cincang Manusia : Tersedut Ke Dalam Kipas Kapal Terbang
[ Video ] Hindi Superstar Bekerja Sebagai Penebar Roti
Bila Pakar Bom Gagal Memusnahkan Bom..Inilah Jadinya ( 7 Gambar )

cik kiwi's said...

aaaaaaaaaaaaaa..ok. belum mendaftar!!!!!..camne ni?..~

HAZWAN17 said...

akak daftar sebagai SPR ke daftar sebagai pengundi hehehe

caliph shuriken said...

dh lama daftar ni, hukk...

latest en3: wordless wednesday: impian

Syafiqah Arina said...

salam ziarah.. salam perkenalan rakan blogger..

wahh..arina pun teringin nak daftar jugak..tapi lagi 2 taun.. heheheee..

jemput singgah blog arina:)