Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 6 July 2011

pergi pasar malam tak beli "kentang spring" tapi daftar SPR oh! so sweet! | shida dah! korang?

Assalamualaikum, peace upon you.
hai semua. Tadi shida keluar lagi pergi pasar malam itu pun sebab shida berpuasa, so niat dalam hati dan fikiran yang melayang-layang dalam otak ni pun fikir "apa aku nak makan harini" jalan-jalan dalam tu dah pukul6.45 petang. Ish! dalam kelam kabut fikir nak cari makan apa. tapi yang hairannya kentang spring tak ada dalam otak shida hehe^^ rasa nak makan ayam madu tak pun nasi lemak jagung. Dalam keadaan yang sesak dan tak terkawal ni tetiba ada sekumpulan makcik ni tarik tangan shida. Ops! lupa nak mention shida keluar dengan bonda tercinta :)
so shida agak terkejut so berpaling nak tengok siapa yang tarik ni. Rupa-rupanya makcik-makcik dari SPR dia tanya shida "adik-adik dah daftar ke dik?" tetiba shida teringat tadi baru je shida baca entri tentang ni dalam blog cikguwan. Haaduuihh!! penangan sungguh hahaa^^ so tanpa cakap apa terus shida ke meja daftar dan berdaftar hehe^^ so shida dah daftar sebagai SPR. korang bila lagi? setiap undian amat bermakna buat kita 1malaysia. betul ke cikguwan?? hehe :p
selesai semuanya jam hampir pukul7 shida pun tak sempat nak beli kentang spring and menu berbuka hari ini adalah ayam madu dan nasi lemak jagung memang jumpa hehe!! gambar tak sempat nak snap hehe, dah makan dulu baru teringat nak snap hahaa^^ sabar je lah~



13 comments:

  1. kah kah kah kah.... adehh... berkesan laa jugak entri SPR cikgu tuu kan?? hahahahaaa.. sekurang2nya seorang rakyat malaysia yang bertanggungjawab dah mendaftarkan dirinya harini kan?? Alhamdulillahh.. :D

    ReplyDelete
  2. hahaha..penangan cikgu..tadi dok bca entri cikgu then kata kat cikgu pelu ke? nah!! skg aku dah daftar haha..gilesss! nmpak sgt dah tua shida nih ^_^

    ReplyDelete
  3. hahaha..apik dah..baru jugak..umur sepatutnyer 21 g daftar..tapi apik dah 23..heheh

    ReplyDelete
  4. huhu....sue blom daftar lg...padahal dh 21 r nie...hehe

    ReplyDelete
  5. sis dh lama daftar dh..
    Ayam madu..sedap tu.. ;)

    ReplyDelete
  6. ha baru nak daftar?keke
    fir pn baru je daftar tahun ni..:)

    ReplyDelete
  7. saya pown sudah mereka² bila lagi?

    ReplyDelete
  8. Tahniah sbb jadi warganegara yg prihatin. undi adalah rahsia.

    ReplyDelete
  9. aaaaaaaaaaaaaa..ok. belum mendaftar!!!!!..camne ni?..~

    ReplyDelete
  10. akak daftar sebagai SPR ke daftar sebagai pengundi hehehe

    ReplyDelete
  11. salam ziarah.. salam perkenalan rakan blogger..

    wahh..arina pun teringin nak daftar jugak..tapi lagi 2 taun.. heheheee..

    jemput singgah blog arina:)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.