Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 July 2011

shida dapat doodle comel lotey dari acik ita. thank you dear!

Assalamualaikum, peace upon you.
hah! malam ni hati sedikit berkecamuk, kepala pening tetiba dapat doodle cute ni dari 
acik ita,terus tak jadi badmood hehee^^ cutenya! shida suka!! tapi kalo dia berbaju 
kebiru-biruan awan nano kan lagi cute ++ sweet hehhee^^ thanks acik .. shida suka sangat!



10 comments:

  1. shida, comel gile..nak gak..huhu

    ReplyDelete
  2. sama2 shida...nak biru yea..edit jer,pas tu bubuh paint kaler biru..hehe..
    alhamdulillah,sib baik shida suka..lau xsuka,nanes 7 hari 7 malam acik di buatnya...
    hahaha...

    ReplyDelete
  3. comel nyeewwwwww... haha, bad mood lgi? ermm, klu rjin dtgla blog saya, ada buat permainn skit.. mungkin mmbntu ;)

    ReplyDelete
  4. cute nyerr...nak satu hehe..

    Tolong vote picture saya


    1. Klik LIKE this page..

    http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

    2. Then gi
    http://apps.facebook.com/mywranglerway/

    kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

    klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

    atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

    ReplyDelete
  5. shida..............cumelnye.....
    sweet sgt2 taw...
    peace

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.