shida dapat doodle comel lotey dari acik ita. thank you dear! | Dunia sebenar Shida shida dapat doodle comel lotey dari acik ita. thank you dear!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 July 2011

shida dapat doodle comel lotey dari acik ita. thank you dear!

Assalamualaikum, peace upon you.
hah! malam ni hati sedikit berkecamuk, kepala pening tetiba dapat doodle cute ni dari 
acik ita,terus tak jadi badmood hehee^^ cutenya! shida suka!! tapi kalo dia berbaju 
kebiru-biruan awan nano kan lagi cute ++ sweet hehhee^^ thanks acik .. shida suka sangat!



10 Jari Ohsem:

Wanie said...

shida, comel gile..nak gak..huhu

Acik Ita said...

sama2 shida...nak biru yea..edit jer,pas tu bubuh paint kaler biru..hehe..
alhamdulillah,sib baik shida suka..lau xsuka,nanes 7 hari 7 malam acik di buatnya...
hahaha...

Miss Xyz =) said...

comel nyeewwwwww... haha, bad mood lgi? ermm, klu rjin dtgla blog saya, ada buat permainn skit.. mungkin mmbntu ;)

fathiah said...

best nye... nak jugak :D

deqlis said...

cute nyerr...nak satu hehe..

Tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye Doodle tu.. ^_^

SyUhAdA said...

mmg comey..

cunndaa said...

shida..............cumelnye.....
sweet sgt2 taw...
peace

patriq said...

comei mcm sida..hehee

eija Ija said...

cute sangat2...