Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 7 July 2011

Tahniah!! Elecoldxhot Juara Showdown 2011 Malalysia

Assalamualaikum, peace upon you.
So semua sudah puas hati kah? crew Elecoldxhot yang menjuarai showdown 2011 malaysia. Dari segi perfomance dan peningkatan setiap minggu, memang Elecoldxhot layak digelar juara. Apa-apa pun tahniah Elecoldxhot  dan juga crew-crew yang lain. Jom tengok pemenang Showdown 2011 Malaysia.

Tempat pertama Showdown 2011 : Elecoldxhot
  

 Tempat kedua Showdown 2011 : HMC Phlow

Tempat ketiga Showdown 2011 : Bounce Stepperz

Tempat keempat Showdown 2011 : Rokusteps
 Bagi yang terlepas tengok showdown final live 8tv tadi korang boleh la search saja dekat youtube.com memang banyak video-video telah diupdate disana tapi untuk final belum ada lagi mungkin esok. hehee^^




4 comments:

  1. smpat tgk tadi.. kira puas hati dgn result ni wlaupun nk HMC menang ^^

    latest en3: wordless wednesday: impian

    ReplyDelete
  2. memg dah agak diaowg bole menang
    tarian memg gempak kOwt...

    ReplyDelete
  3. Cerita ape ni? huhuu..
    tak pernah tengok.. XD

    ReplyDelete
  4. memang gempak lah diaorg nye punya show tapi hmc best masa battle tu..=)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.