Tahniah!! Elecoldxhot Juara Showdown 2011 Malalysia | Dunia sebenar Shida Tahniah!! Elecoldxhot Juara Showdown 2011 Malalysia

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 7 July 2011

Tahniah!! Elecoldxhot Juara Showdown 2011 Malalysia

Assalamualaikum, peace upon you.
So semua sudah puas hati kah? crew Elecoldxhot yang menjuarai showdown 2011 malaysia. Dari segi perfomance dan peningkatan setiap minggu, memang Elecoldxhot layak digelar juara. Apa-apa pun tahniah Elecoldxhot  dan juga crew-crew yang lain. Jom tengok pemenang Showdown 2011 Malaysia.

Tempat pertama Showdown 2011 : Elecoldxhot
  

 Tempat kedua Showdown 2011 : HMC Phlow

Tempat ketiga Showdown 2011 : Bounce Stepperz

Tempat keempat Showdown 2011 : Rokusteps
 Bagi yang terlepas tengok showdown final live 8tv tadi korang boleh la search saja dekat youtube.com memang banyak video-video telah diupdate disana tapi untuk final belum ada lagi mungkin esok. hehee^^




4 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

smpat tgk tadi.. kira puas hati dgn result ni wlaupun nk HMC menang ^^

latest en3: wordless wednesday: impian

Mila Ahmad said...

memg dah agak diaowg bole menang
tarian memg gempak kOwt...

BeeL said...

Cerita ape ni? huhuu..
tak pernah tengok.. XD

Solehah_SS97 said...

memang gempak lah diaorg nye punya show tapi hmc best masa battle tu..=)