Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 23 July 2011

website Nuffnang kena godam?? | kes hacker lagi ke?!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hye korang! pagi-pagi ni ramai pula yang menggelabah disebabkan website Nuffnang tidak dapat dibuka. Shida sendiri pun buka juga dari kul12 tadi sampai sekarang tak dapat juga login. Adakah website Nuffnang juga sudah digodam? atau kerana hanya website itu sendiri mempunya masalah dalaman. Tapi setakat ini yang shida masih tahu telah digodam, setakat mana kesahihan perkara ini kita tunggu dan lihat sahaja nanti. Harap pada semua pengguna setia Nuffnang tidak berkecil hati atau risau tentang perkara ini. Cuma perlu berdoa supaya semuanya akan pulih seperti biasa. ok chill ^_^ 

kata penawar duka lara shida : hahaa^^ semua mengeluh "habislah BE aku" dah tengah runing hebat huhu^^ harap tak ada kemusnahan dan apa-apa lah pada ganjaran yang tersedia ada huhu^^ sabar jelah! shida dah cashout dulu nasiblah!




16 comments:

  1. apit isau gak nie..
    buatnya earning reset jadi 0sen..
    hancuq lebuq apit..
    memang automatik beralih arah..haha..

    ReplyDelete
  2. owh..ye ke...
    Tp baru je ni sis buka website tu..dh ok dh...earning pun x ilang..nasiblah..maybe ada skit problem kut smlm kan..tp sis tak tau plak smlm problem koz mmg xde buka website tu..

    ReplyDelete
  3. Shida, nuff cunndaa dah boleh buka dah ^^

    ReplyDelete
  4. fuhhh..risau tahap otromen dah neh..kan x pasal2 earnings jadi zero heheh..masak menangis tak berlagu heheh...hope2 xde dah serangan sebegini..tapi gengblogger cam x settle2 lagi..

    ReplyDelete
  5. semalam start 11pm dah problem..dorang kata nuffnang kena hack! kesiannya kan.. nasib baik dah ok dah sekarang..

    ReplyDelete
  6. dah ok kan shida..
    fir tak sedar lak semalam jadi camni..
    dah la tengah ade BE..
    buat hilang memang naya la..huhu

    ReplyDelete
  7. untung la sape yang ada banyak duit dalam nuffnang, cepat2 la cash out. hehe. :D

    Need a web developer?

    ReplyDelete
  8. awal pagi tadi dh mula bole akses tapi still x bole ping en3, huh...

    ReplyDelete
  9. patut pun tak boleh masuk semalam

    ReplyDelete
  10. nuffnang sida dah oka ka??

    ReplyDelete
  11. Hafizzi Aziz@Apit: alhamdulillah semuanya dah pulih sperti biasa :)

    ReplyDelete
  12. sis Lily: tu lah naseb xde pape..kalo x meraung juga huhu^^

    ReplyDelete
  13. syuxer: xsettle ke? cuba cari gadget bahagian sidebar ok :)

    ReplyDelete
  14. Wanie: yeke..huhu tp okla xde pape kan ..cume 1 2 prob shida xsetel lg dgn nuffng ^_^

    ReplyDelete
  15. Cik Azizah@jiejah: tu lah dah ok da semua ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.