Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 27 July 2011

Wordless Wednesday | i miss someone ;(

Assalamualaikum, peace upon you.
I miss you! I miss you! I miss you! I miss you!  faham tak?!



26 comments:

  1. eh? Buka arini selasa ke?

    ReplyDelete
  2. shida silap ari eh?hehe
    wordless tuesday ni..

    ni mesti miss boyfren ni..keke
    i miss him too :D

    ReplyDelete
  3. hehehehehh paham.... saya rindu awak ;)

    ReplyDelete
  4. haha..entry yang nie la er menjadi topik berbualan sengal kta semalam. hik3..

    walaupun ayat tu tunggang terbalik..tapi aida tau, shida rindu aida..ekeke..

    ReplyDelete
  5. rindu sampai tunggang terbalik dh..hehe..
    Rindu dgn sape tu??.. ;)

    ReplyDelete
  6. nampaknye memang rindu dah tahap maxsimum dah nie....
    sampai tunggang terbalik dah....

    miss u too shida... =)
    *perasan yg shida rindu cunda*

    ReplyDelete
  7. rindu bulan pose ke?soba yo..huhu

    ReplyDelete
  8. hehe..komen skali lagi :)
    tapi kali ni nak gelak je..
    hehehehehehheehe

    ReplyDelete
  9. u miss me?hihi

    ReplyDelete
  10. miss u too sida :muahh: larikk..

    ReplyDelete
  11. hi..just singgah sini..owh ade yg rindu2..

    ReplyDelete
  12. shida rindu saper yer?hehehe

    ReplyDelete
  13. tak faham..

    sebab ko bukan rindu kat aku pun.

    ReplyDelete
  14. jgn la marah2... saya tau la awk rindu saya.. habis tu awk ingat saya x rindu awk ke?!

    ReplyDelete
  15. wanie/fir : huhu..awk gelak yer..malu kot haha..sape yg taw je blh gelak yg xtaw jgn pndai2 gelak taw ngeee ;D

    ReplyDelete
  16. yanie: kak try test komen pkai link yanie..ade prob tetiba huhu tq~

    ReplyDelete
  17. msNovexx : adelah org tuh heheeee ^_^

    ReplyDelete
  18. ROROI : shida salah publish masa tu sorry ^_^ malunye..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.