Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 July 2011

Wordless Wednesday | makeover zureen

 Assalamualaikum, peace upon you.



32 comments:

  1. macam macam gaya.. gaya itu keunggulan..

    ReplyDelete
  2. nice..
    semua versi kuar, hikk...

    ReplyDelete
  3. wah! tomey2. macam2 pesen ade yea. hehe

    ReplyDelete
  4. nice makeover. nice work! :)

    ReplyDelete
  5. tang muka tu..hihi.
    macam2 fesyen ade erk shida..hehe

    ReplyDelete
  6. hehe..tudia buat 4 gaya terus..hehe

    ReplyDelete
  7. singgah sini tgk zuren~~hehe O_o

    ReplyDelete
  8. suka dgn gambo no.2 tu...ayu sngguh sedondon dgn kaler bajunya yg colourful

    ReplyDelete
  9. zureen bha ini ha3
    org sandakan..
    eh ke kinabatangan

    ReplyDelete
  10. oldskol tu vogue sekali~ heeee=D

    ReplyDelete
  11. bergaya lettewww... ahah

    ReplyDelete
  12. gaya muslimah tetap dihati..:)

    ReplyDelete
  13. tq semua hehe kalo berminat nak main tukar2 pakaian zureen gune flash boleh klik nama dia shida dah buat link terus ke blog hehe^^ best rugi xmain..hahaa

    ReplyDelete
  14. Aida omar: yup semua fesyen nih masih x ktingglan hehe^^

    ReplyDelete
  15. laskar pelangi: yeahhh!! hehe^^

    ReplyDelete
  16. odahone : ha! betul tuh hehe^^

    ReplyDelete
  17. hahaha..kelakar la pas kene makeover ni...

    ReplyDelete
  18. hehe..kelakar ke?? comel ape hehe^^

    ReplyDelete
  19. hehehe..comei jer zureen jadi katon..hehehe

    ReplyDelete
  20. zureen : amboii dia gelak heheeehehee ^_^

    ReplyDelete
  21. apik pehe: shida comel dak ekekeke :P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.