Wordless Wednesday | pertama kalinya!

by - 02:09:00


Assalamualaikum, peace upon you.
~ dia seorang lelaki percayalah! ~




You May Also Like

11 Jari Ohsem

  1. laki?muke sebijik cam pompuan..huhu

    ReplyDelete
  2. comel..klu shidah X bgtau dia lelaki sis X tau pun dia lelaki..hehe..comel..cam girl.. ;)

    ReplyDelete
  3. lelaki?
    aduhai, harapnye dia x berkenan la ngan tudung tu, huhu

    ReplyDelete
  4. oic lelaki yg bertudung...mak tak perasan nyah oi!...hoho...sempang

    ReplyDelete
  5. gile lahh tajuk dy tu
    buat aku terasa lahh..
    hahahahaha

    ReplyDelete
  6. cumey!!! lelaki ke?? hahaha..:P

    ReplyDelete
  7. selalu gak buat camni kat anak sedara. muka sebijik cam perempuan.

    ReplyDelete
  8. x bole wt slalu ooo.. nti dia keliru gender, hukk...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.