blogger pilihan | Lee Chong Wei mara ke Final | Liga Perdana England | Dunia sebenar Shida blogger pilihan | Lee Chong Wei mara ke Final | Liga Perdana England

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 13 August 2011

blogger pilihan | Lee Chong Wei mara ke Final | Liga Perdana England

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah setakat ini puasa shida cukup memuaskan walaupun hari pertama shida dah tinggal huhu^^ tak dapat rasa nikmat puasa yang pertama hehe^^ tak apalah nak buat macam mana dah terkeluar dulu huhu^^ puasa korang macam mana? ada yang unik sangat ke? hehe^^share lah sikit dengan shida, sekarang dah puasa yang ke 13 puasa yang sangat mencabar bagi shida dengan cuaca yang tak menentu. dengan feeling yang tah apa-apa sejak ni, selama 13 hari asyik minum ais sajakan sampai shida pun dah mula selsema^^flu. jangan risau ya akan sembuh nanti insyallah, puasa tetap puasa hehe. Jangan ngelat (tipu-tipu) ^_^

kalau nak sembang hal puasa sampai esok lusa pun tak habis, tak apa kita simpan dulu. Ni shida sebenarnya nak cari follower pilihan shida. Kat sini shida pun tak nak lah bagitahu follower yang mana menjadi pilihan shida. Nanti jadi follow tak ikhlas kan . sebab follow kerana sesuatu. Kan tak elok macam tu. Jadi shida sentiasa pantau no. no. bertuah yang akan muncul pada widget follower tu. Kita tunggu dan lihat sahaja ya. Alhamdulillah setakat ni sudah 1983 terima kasih banyak-banyak sebab korang semua sudi follow blog biru ni >.<


Tak lupa juga tahniah pada Datuk Lee Chong Wei (Malaysia-pilihan1) kerana mara ke peringkat Akhir dalam Kejohanan Badminton Dunia 2011. Siapakah pasangan yang akan ditemui oleh Datuk Lee Chong Wei? Adakah Gade Peter Hoeg (Eropah-pilihan ke3) atau Lin Dan (China-pilihan ke2) sama-sama kita saksikan perlawanan mereka nanti. Untuk melihat jadual penuh sila > klik sini

Liga Perdana England 2011/2012 pun dah bermula pada peminat bola sepak  yang ingin mengikuti perkembangan bola semasa ini boleh lihat jadual perlawanan disini > klik sini  

Perlawanan 13 OGOS 2011
Perlawanan 14 dan 16 OGOS 2011






16 Jari Ohsem:

i am S!L4H.. said...

blogger pilihan apekah itu. heee~~

Terbelog said...

blogger pilihan?
tp info entri mmg terangkat hehe

kiz said...

terharu masa tengok live tadi..lepas menang dia cium bendera Malaysia kat jersi dia..ermm

Cik Azizah said...

tahniah buat Datuk Lee Chong wee! semangat mcm ni yg kita nak rakyat Malaysia.. gudluck jugak!

echa takashimaya said...

Congrats Dato' Lee Chong Wei! u did a very good job!

jehanfrhin said...

waahh.. siapakah follower yg bertuah itu~??? let's wait & see ^^

cunndaa said...

wahhh..tak sabar menunggu nombor bertuah pilihan shida tu..hehehe

caliph shuriken said...

congratz shida.. bakal cecah angka 2000 x lama lagi ^^

laskar pelangi said...

wah wah! siapakah yg akan bertuah :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida..dh byk follower shida..
& Tahniah juga buat Datuk LCW..tp sayangnye ktorg x dpt tgk..huhu..Good Lucklah utk dia.. ;)

Wanie said...

mesti yg ke 1987 jadi pilihan kan? bestnye..tak sabar nak tunggu 1988..hehe

shida ni minat betol tgk sukan kan..bagus2..:)

patriq said...

uh! bola pun ada bagus2 hehe..

Aida Azryn said...

hai tuan ghumah. :D

Miz Novexx said...

wah, siapakah insan bertuah tu??
hehehe, tahniah shida sebab dah nak capai follower angka 2k :)

yanie j said...

sape lah yg btuah kn kak, MU Mu hehee..

Odah + One = OdahOne said...

amboi entry 3 dlm 1 ni...kmpem chong wei vs lin dan...tapi, xtaulh sape yg menang, kalo tgk prestasi mmg chong wei mng tapi lin dan kaya dgn taktik...EPL? glory2 man united! mmg dieorg akn pertahankan juara...pemain2 muda yg ferguson bwk masuk semuanya berbakat & kita dah tgk dieorg form time charity shield hari tu...hoho...jgn marah ha