dapat duit raya doodle raya dan kad raya dari blogger APIT :) | Dunia sebenar Shida dapat duit raya doodle raya dan kad raya dari blogger APIT :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 August 2011

dapat duit raya doodle raya dan kad raya dari blogger APIT :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah selama 29 hari kita berpuasa di bulan yang mulia ini. Esok adalah hari yang dinanti-nanti bagi umat islam iaitu HARI RAYA AIDILFITRI. Selama 29 hari kita menahan lapar dan dahaga menahan nafsu serakah menahan dari segala membuat dosa-dosa kecil dan besar dan perbanyakkan sedekah dan amal jariah serta membina iman yang kusyuk kepadanya. AMIN~ dikesempatan ini shida owner blog Dunia.sebenar.Shida menyusun 10jari memohon keampunan kepada para sahabat blogger shida, jika shida ada buat salah dan silap terkasar bahasa selama berbloging  dan juga shida ingin mengucapkan --------------->


dan berterima kasih juga kepada blogger apit kerana duit raya, kad raya dan doodle raya ini comel giless hehe >.<
comel tak doodle biru ni? kalau korang boleh ambil kat blog apit disini > doodle raya#1 doodle raya#2 tapi bagitahu apit dulu eh :)


 hahaha^^ ini pula duit raya dari blogger apit tengok sape yang nak bagi RM100 tu! hehee^^ dari bank apit sendiri kehkehkeh ;p korang nak? ambil kat sini > duit raya dari apit 


ini pula kad raya yang apit bagi kat semua follower dia. tapi tapi shida bagi apit yang real punya kad raya hehe^^ korang nak ke? boleh saja amik kat sini ok > kad raya apit 


nah..yang ni shida rasa terharu sebabnya blogger apit buat untuk shida, yang ni korang tak boleh ambil sebab sebab ni doodle shida blogger apit buatkan khas untuk shida hehee.. eh tak caya eh meh meh baca entry ni > doodle untuk dunia sebenar shida


ok yang ni pula doodle yang shida ambil dari blog apit, serius doodle ni buat shida tabik spring kat apit sebab cantik gila. sekali tengok shida terpikat. tangan apit memang berseni kalah shida ni yang memang dulu study art huhu~ cayalah bro!

jom pergi blog apit TERJAH!!!





12 Jari Ohsem:

Chuu Muqhlis said...

waa, doodle sume cun2 lah :D

Hafizzi Aziz said...

wahh2..semua apit bagi..hihi..
thanks shida..
tengah buat entri kad raya dari shida nie..hihi..

Cik Azizah said...

wah sgt comey lah!! mmg berbakat betol di apit ni kan..hehe

salam lebaran shida. ampun maaf dpinta.

caliph shuriken said...

apit mmg berbakat & kreatif bab design2 cmni.. nice jaa, semua kiut2..

shida, salam aidilfitri & maaf zahir batin ^^

Cardiacku said...

Selamat Hari Raya...Mohon Maaf lahir dan bathin sahabat

Wanie said...

mantap doodle apit buat tu..
nampak bernyawa..hehe

shida, wanie dah dapat kad shida dua hari lepas..
thanks tau..
tunggu taun depan la nak reply pun..insyaallah :)

selamat hari raya ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Byknyye duit raya shida..hehe..
Doodle yg sgt2 cantik..kreatip sungguh..

SELAMAT HARI RAYA SHIDA.. ^_^

apik pehe said...

hehe..selamat hari raya shida..apit tu kreatif sangt..hehehe

H.J said...

selamat beraya..aha

HAZWAN17 said...

jeles tengok orang terer lukis doodle..ish3

shida'R said...

selamat hari raya semua :)

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

salam..saya mohon pinjam doodle :) terima kasih..