doodle baru dan BE (buffered earnings) baru | memang syok! | Dunia sebenar Shida doodle baru dan BE (buffered earnings) baru | memang syok!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 2 August 2011

doodle baru dan BE (buffered earnings) baru | memang syok!

Assalamualaikum, peace upon you.
taadaaa...akhirnya shida dapat juga doodle versi biru oleh acik ita sayang ni! terima kasih sangat-sangat buatkan balik untuk shida doodle ni. serius!! memang cute plus plus comel macam shida hehe^^ comel tak korang?? comel kan?..kan..kan? sila jeles ^_^

dan

disamping tu juga shida dapat BE baru lagi alhamdulillah, pihak Nuffnang macam tahu-tahu saja shida perlukan BE sebabnya BE yang sebelum ni baru saja ME padahal baru jalan RM22.30 tak apa mungkin rezeki sampai disitu. Ni lagi-lagi dapat BE yang ke17 alhamdulillah syukur sangat-sangat. Ni semua gara-gara shida hantar ticket 2 3 hari yang lepas hehe^^
Buffered Earning yang shida dapat dari SK-ll Heritage'11 Wave 2 terima kasih ~ tapi tak dapat CTR BONUS, BE yang lepas sudah ME pun tak dapat CTR BONUS kenapa?? ha meh shida nak story kat sini :
ini hanya pengetahuan shida lah berdasarkan pemerhatian beberapa minggu ni. disebabkan star / bintang didalam akaun Nuffnang shida penuh dibahagian Large Rec (LR) dan Skycraper (SS) ini bermakna shida tidak akan dapat CTR BONUS pada  BE shida. Kalau star korang belum penuh kalau korang dapat BE cuba tengok mesti ada earns bahagian CTR BONUS dan juga disebaliknya pula ^_^
bagi korang yang kurang tentang Nuffnang shida ada sediakan beberapa tutorial yang dapat membantu korang dalam Nuffnang klik sini ---> tutorial Nuffnang.




22 Jari Ohsem:

Wanie said...

hehe..comel2..tengah belajar nak buat jari jadi comel macam ni..keke

shida! dapat lagi ye..wanie nye be pun tinggal satu ni..yg satu lg dah jd me..huhu..

Syuxer said...

owh rupa2nya ada kaitan star tuh..x best ar kalau full..huhu CtR bonus tuh best kalau dapat banyak huhu

Cik Azizah said...

wah BE baru!! nak jugak..hehe tahniah laling.. doodle tu cantik giler...jeles tau!.hehe

saiazuan said...

wahhh congrats :)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

doodle gane tuh ..huhu

bila nak lanje nya ...:)



excellence!

Aida Omar said...

alahai shida cumey nye doodle tu.. kalau buat baju raya warna tu pun ok gak kan..hehe

caliph shuriken said...

btul laa kn ada SK II aritu.. congratz dpt new BE ^^

p/s: uikks, ada kaitan dgn bintang ka utk ctr bonus?!

cunndaa said...

doodle dh bertukar baju la dear..
dlu pink kan...
cumel2...

tahniah dapat BE sayam

syrupmasin said...

untunglah bole buat kenduri :D

Jasman said...

tahniah...

patriq said...

tahniah sida!

HAZWAN17 said...

adeh camne la nak wat doodle ni..jeles tengok orang pandai buat

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel doodle tu..sesuai ngan tema blog shidah..

Tahniah shida..byknye..dh yg ke-17 ye..akak baru 9..tp dh lama dh ni BE x nk muncul kat blog akak..huhu.. ;)

laskar pelangi said...

wah! doodle comel ;) semua orang ada doodle masing2;))

dear;) tahniah dpt BE baru :)

Xavi De said...

apa pun pakcik xpaham pasal nuffnag nie..org baru kata kan...-__-"

Miz Novexx said...

comelnya doodle tu, hahah nampak muka bahagia :)

apik pehe said...

comel katon dia..
eh..alaaa..nk be gak...apik tak dapat maintain trafik..
bizi

Acik Ita said...

sama2 shida sayang..hehehe..
alhamdulillah,tahniah yea..leh la blnja acik nie kan..
yeeeaaayyy..

APAN said...

pompuan dan dodle x dpt dipisahkan.haha...

pasal BE tu, aku punya pun agak memberansangkan gak skang ni.suke2.huhu...

yanie j said...

sweet doodle tu..ssuai ngn kak..hik3

0nenanina Vanilla said...

na baru je join nuffnang..jadi xberape nak paham sangat BE ni.. nanti shidah ajar.wat tutorial ke. huhu...

sha my heart said...

tahniah..