Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 2 August 2011

doodle baru dan BE (buffered earnings) baru | memang syok!

Assalamualaikum, peace upon you.
taadaaa...akhirnya shida dapat juga doodle versi biru oleh acik ita sayang ni! terima kasih sangat-sangat buatkan balik untuk shida doodle ni. serius!! memang cute plus plus comel macam shida hehe^^ comel tak korang?? comel kan?..kan..kan? sila jeles ^_^

dan

disamping tu juga shida dapat BE baru lagi alhamdulillah, pihak Nuffnang macam tahu-tahu saja shida perlukan BE sebabnya BE yang sebelum ni baru saja ME padahal baru jalan RM22.30 tak apa mungkin rezeki sampai disitu. Ni lagi-lagi dapat BE yang ke17 alhamdulillah syukur sangat-sangat. Ni semua gara-gara shida hantar ticket 2 3 hari yang lepas hehe^^
Buffered Earning yang shida dapat dari SK-ll Heritage'11 Wave 2 terima kasih ~ tapi tak dapat CTR BONUS, BE yang lepas sudah ME pun tak dapat CTR BONUS kenapa?? ha meh shida nak story kat sini :
ini hanya pengetahuan shida lah berdasarkan pemerhatian beberapa minggu ni. disebabkan star / bintang didalam akaun Nuffnang shida penuh dibahagian Large Rec (LR) dan Skycraper (SS) ini bermakna shida tidak akan dapat CTR BONUS pada  BE shida. Kalau star korang belum penuh kalau korang dapat BE cuba tengok mesti ada earns bahagian CTR BONUS dan juga disebaliknya pula ^_^
bagi korang yang kurang tentang Nuffnang shida ada sediakan beberapa tutorial yang dapat membantu korang dalam Nuffnang klik sini ---> tutorial Nuffnang.




22 comments:

  1. hehe..comel2..tengah belajar nak buat jari jadi comel macam ni..keke

    shida! dapat lagi ye..wanie nye be pun tinggal satu ni..yg satu lg dah jd me..huhu..

    ReplyDelete
  2. owh rupa2nya ada kaitan star tuh..x best ar kalau full..huhu CtR bonus tuh best kalau dapat banyak huhu

    ReplyDelete
  3. wah BE baru!! nak jugak..hehe tahniah laling.. doodle tu cantik giler...jeles tau!.hehe

    ReplyDelete
  4. doodle gane tuh ..huhu

    bila nak lanje nya ...:)



    excellence!

    ReplyDelete
  5. alahai shida cumey nye doodle tu.. kalau buat baju raya warna tu pun ok gak kan..hehe

    ReplyDelete
  6. btul laa kn ada SK II aritu.. congratz dpt new BE ^^

    p/s: uikks, ada kaitan dgn bintang ka utk ctr bonus?!

    ReplyDelete
  7. doodle dh bertukar baju la dear..
    dlu pink kan...
    cumel2...

    tahniah dapat BE sayam

    ReplyDelete
  8. untunglah bole buat kenduri :D

    ReplyDelete
  9. adeh camne la nak wat doodle ni..jeles tengok orang pandai buat

    ReplyDelete
  10. comel doodle tu..sesuai ngan tema blog shidah..

    Tahniah shida..byknye..dh yg ke-17 ye..akak baru 9..tp dh lama dh ni BE x nk muncul kat blog akak..huhu.. ;)

    ReplyDelete
  11. wah! doodle comel ;) semua orang ada doodle masing2;))

    dear;) tahniah dpt BE baru :)

    ReplyDelete
  12. apa pun pakcik xpaham pasal nuffnag nie..org baru kata kan...-__-"

    ReplyDelete
  13. comelnya doodle tu, hahah nampak muka bahagia :)

    ReplyDelete
  14. comel katon dia..
    eh..alaaa..nk be gak...apik tak dapat maintain trafik..
    bizi

    ReplyDelete
  15. sama2 shida sayang..hehehe..
    alhamdulillah,tahniah yea..leh la blnja acik nie kan..
    yeeeaaayyy..

    ReplyDelete
  16. pompuan dan dodle x dpt dipisahkan.haha...

    pasal BE tu, aku punya pun agak memberansangkan gak skang ni.suke2.huhu...

    ReplyDelete
  17. sweet doodle tu..ssuai ngn kak..hik3

    ReplyDelete
  18. na baru je join nuffnang..jadi xberape nak paham sangat BE ni.. nanti shidah ajar.wat tutorial ke. huhu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.