entri berbaur sedih kecewa geram, eh! ada ke orang nak baca?? | Dunia sebenar Shida entri berbaur sedih kecewa geram, eh! ada ke orang nak baca??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 11 August 2011

entri berbaur sedih kecewa geram, eh! ada ke orang nak baca??

Assalamualaikum, peace upon you.
sorry lah entri agak EMO huhu^^ pagi-pagi nak sahur dah sedih-sedih, apalah nasib hidup hari ni. entah lah sakit hati, kecewa semuanya ada. korang sahur apa tadi? shida tadi sahur pun minum air je makan tak lalu dah, sabar jelah! Korang pernah ada rasa sakit hati macam ni?? tak kira sakit hati soal cinta ke, kerja ke kawan ke dan apa-apa lah. pernah? tipu lah tak pernah, mesti pernah punya. Tahu kan rasa macam mana. Aduhhh^^ bebal kot! sakitnya................mood kelaut dah huhuu^^ cinta oh cinta begini ke rasanya ~

lagi geram bila semalam tiba-tiba simkad maxis shida rosak, memang angin satu badan kot^^ geram pun ada. time-time macam ni lah dia nak buat hal kan! masuk kali ni dah 3 kali rosak. Biasalah shida dah berkhidmat dengan no.ni atau simkad ni dah 10 tahun bermula masa shida F3 lagi pakai, sampai sekarang memang tak pernah tukar no. bila dah pakai lama rasa ralat bila rosak saja. Next week baru shida renew sim ni dekat maxis centre. Aduihh^^ dugaan sungguhlah. bulan-bulan puasa ni.

oleh sebab itu shida terpaksa pakai no.maxis yang lain untuk sementara waktu. malam tu juga beli dengan harga RM8.80, karang diam seminggu kesian pula Encik.Bf kan~ sudah la 014 ishh..benci aku! geram lah macam-macam hal, Banyak pula kerja nak buat next week hurmm..dari cuti nak berehat jadi satu kerja yang tak masuk akal pula. Kesian korang baca shida membebel kan. shida berhenti menaip sekarang ok! have a nice day semua >.<





17 Jari Ohsem:

0nenanina Vanilla said...

ala cianye dye..sabarla..nanti buka makan lebih cikit k..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Napa sedih ni Shidah?
Sabar erk..jgn sedih2..
Dugaan dibulan ramadhan.. ^_^

ChaCha said...

penah jadi jugak!huhu..nsb skg no tu ble pakai lagi..huhu..dr form 4 no cha..

Cik Azizah said...

sabar syg...nnt renew k sim card tu..

dhiera said...

sabar ye...saya pun pernah jadi macam ni~ada sekali tu siap patah dua lagi~
erk..speechless selepas tu

syrupmasin said...

huhu..sabar..dugaan tuh dugaan :)

cik lya said...

alaa..jangan la sedih2 shida :(

blog-tips-kurus said...

small matter je tu.. ;)

laskar pelangi said...

shida sayang...banyak banyak bersabar ekkk..

Syuxer said...

dugaan berat gak tuh..tiba2 simkad yang dah lama digunakan bersara..huhu..pe tah lagi dapat no yang ntah pe ntah kan..

renew aje next week..:)..gantikan ia body baru tapi no masih sama heheh..

cunndaa said...

alaa kesiannye shida..
sabar ye..
td x sahur sbb tak selera ye, nnt berbuka puasa karang, makan lebih sikit ye..
harap masalah sim card tu tak berulang lagi lepas ni...

Wanie said...

huhu..boleh lak rosak..shida, bleh kan g mintak balik no tu kat org maxis?try la.

jehanfrhin said...

sabar ye.. agaknya number shida 2 nak baju raya kot..2 yg kna tukar sim card baru minggu dpn..=)

APAN said...

camne sim kad tu boleh rosak lak?sampai 3 kali lak tu?apa rahsianya?huhu...

bukan pe, sim kad aku lom penah alami sindrom gini lagi...kalau kena rembat skali hp pernah la.huhu...

Chikova_Araishii said...

saba ye alangku.. ade la hikmahnye tuuu...

caliph shuriken said...

kna request balik sim cmni.. apa2 pun, sabar laa yer...

patriq said...

sedih pulak sida ni!