EPL : Manchester United vs Tottenham Hotspur | 3 - 0 | Dunia sebenar Shida EPL : Manchester United vs Tottenham Hotspur | 3 - 0

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 23 August 2011

EPL : Manchester United vs Tottenham Hotspur | 3 - 0

Assalamualaikum, peace upon you.
semalam live channel 812 team Manchester United vs Tottenham Hotspur jam 3pagi. Shida bersengkang mata juga tengok team pilihan shida main dalam Barclays Premier League. Jaringan 3 gol oleh Welbeck (61) Anderson (76) dan Rooney (87) menentukan kemenangan berpihak pada team Manchester United. Tahniah! team shida hehee^^ berbaloi rasanya tak tidur tengok MU main semalam hehe^^ now time berbuka mata shida rasa nak pejam-pejam pula hahaa^^ sabar jelah!
 untuk melihat perlawanan semasa dan seterusnya boleh klik sini > Jadual Penuh EPL

 atau anda boleh lihat senarai perlawanan dibawah sesi ogos
perlawanan tumpuan Manchester United vs Arsenal. sengit kot ^_^ 




15 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

peminat bola ea??

wah2..yui time tu dh lena dibuai mimpi.. =)

al_hakim said...

tahniah MU!...

ADAM FIKRI said...

penyokong tegar MU ke sis ni? ngeeee~

b0an said...

ait minat bola kew?cam xcaye jew..hehe

caliph shuriken said...

baru prasan shida minat MU, huh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Smlm pun sis tgk ni.hubby balik2 jer keja..terus on TV..peminat tegar MU tu.sis pun join skali tgk.. ^_^

Wanie said...

ape j sukan shida tak minat?hehe

Odah + One = OdahOne said...

glory! glory! Man U!...suka tgk semua pemain baru man u main sungguh2 & mmg berbaloi ferguson bwk masuk diaorg...Man u mmg tmpt lahirnya star2 baru bolasepak xmcm real yg tau beli player org jek...yg produce sndiri xramai...Go Barca!

meaw said...

tudiaaaaaaaaa, pengkritik bola mai dah :P



p/s:shida,pe yg gentar ru?nak tau..nak tau ^__^

APAN said...

lawan arsenal lak pasni...super sunday tu.huhu...

apik pehe said...

hehehe..yeah!!!diorang akan menang kalo apik tido waktu tu..hahaha

patriq said...

perghh...mantop MU!

mummyriena said...

shida team sama dgn suami aku hehee..aku pun follow jer..

yanie j said...

go MU go MU..hik3

Syuxer said...

hahah kan best kalau ada awek yang gila bola cam shida...hehhe

man utd memang men superb ar malam tuh..welbeck terbaik..pening kepala sir alex nak susun striker nanti hehe