Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 23 August 2011

EPL : Manchester United vs Tottenham Hotspur | 3 - 0

Assalamualaikum, peace upon you.
semalam live channel 812 team Manchester United vs Tottenham Hotspur jam 3pagi. Shida bersengkang mata juga tengok team pilihan shida main dalam Barclays Premier League. Jaringan 3 gol oleh Welbeck (61) Anderson (76) dan Rooney (87) menentukan kemenangan berpihak pada team Manchester United. Tahniah! team shida hehee^^ berbaloi rasanya tak tidur tengok MU main semalam hehe^^ now time berbuka mata shida rasa nak pejam-pejam pula hahaa^^ sabar jelah!
 untuk melihat perlawanan semasa dan seterusnya boleh klik sini > Jadual Penuh EPL

 atau anda boleh lihat senarai perlawanan dibawah sesi ogos
perlawanan tumpuan Manchester United vs Arsenal. sengit kot ^_^ 




15 comments:

  1. peminat bola ea??

    wah2..yui time tu dh lena dibuai mimpi.. =)

    ReplyDelete
  2. penyokong tegar MU ke sis ni? ngeeee~

    ReplyDelete
  3. ait minat bola kew?cam xcaye jew..hehe

    ReplyDelete
  4. baru prasan shida minat MU, huh...

    ReplyDelete
  5. Smlm pun sis tgk ni.hubby balik2 jer keja..terus on TV..peminat tegar MU tu.sis pun join skali tgk.. ^_^

    ReplyDelete
  6. ape j sukan shida tak minat?hehe

    ReplyDelete
  7. glory! glory! Man U!...suka tgk semua pemain baru man u main sungguh2 & mmg berbaloi ferguson bwk masuk diaorg...Man u mmg tmpt lahirnya star2 baru bolasepak xmcm real yg tau beli player org jek...yg produce sndiri xramai...Go Barca!

    ReplyDelete
  8. tudiaaaaaaaaa, pengkritik bola mai dah :P



    p/s:shida,pe yg gentar ru?nak tau..nak tau ^__^

    ReplyDelete
  9. lawan arsenal lak pasni...super sunday tu.huhu...

    ReplyDelete
  10. hehehe..yeah!!!diorang akan menang kalo apik tido waktu tu..hahaha

    ReplyDelete
  11. shida team sama dgn suami aku hehee..aku pun follow jer..

    ReplyDelete
  12. hahah kan best kalau ada awek yang gila bola cam shida...hehhe

    man utd memang men superb ar malam tuh..welbeck terbaik..pening kepala sir alex nak susun striker nanti hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.