Giveaway Raya Pelangi | Dunia sebenar Shida Giveaway Raya Pelangi

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 19 August 2011

Giveaway Raya Pelangi

Assalamualaikum, peace upon you.
yay! giveaway raya memang best tau! boleh dapat kad raya duit raya entah-entah baju raya pun ada hehe^^ bertuah lah! badan kalau dapat baju raya kan heeehe^^ so GA ini dianjurkan oleh cik pelangi chenta. siapa tak kenal dia. femes dengan nama pelanginya budak kaca mata yang cute yang sukakan drama korea dan band indi HUJAN berasal dari kelantan tapi tapi tapi....tak makan budu hehee^^ pelik jer dengar! >.< ok ok sekarang sesi nak mengorat pelangi untuk soalan no.5 nya. kenapa 5? sebab no.5 saja ada soalan heehee :p

apa dalam minda korang pada perkataan PELANGI?
bagi shida kalau sebut PELANGI mesti teringat benda yang berwarna-warni dan indah saja bila dipandang. kenapa? yerlah sebab PELANGI kan berwarna-warni diatas langit. tapi jarang kita nak tengok yang real. kalau nak tengok yang tipu banyak search saja memang dapat tengok tapi tak sama tau feel dia. kejadian PELANGI pun memang jarang berlaku. kalau berlaku pun secara kebetulan dan bila kita tengok memang tak kan lepas pandang punya sebab tu orang selalu kata "warnai hidupmu seindah PELANGI"

 shida nak tag dia yang terindah AIDA OMAR


done! terima kasih hope dapat kad raya dari PELANGI hehe ^_^





2 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

dear;) wahhh! kemain dia karang karangan..heee~=)


goodluck :)

caliph shuriken said...

gud luck shida ^^