Hadiah dah sampai | terima kasih sisLily @ mummyQistina | Dunia sebenar Shida Hadiah dah sampai | terima kasih sisLily @ mummyQistina

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 4 August 2011

Hadiah dah sampai | terima kasih sisLily @ mummyQistina

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah hadiah dari sisLily sudah sampai selamat ketangan shida semalam, tapi shida sedar sebelah malam huhu^^ tengok kat peti surat macam ada sampul buka-buka sampul Pos Ekspres tengok belakang dari sisLily. Rasa nak jerit saja kat sisLily "hadiah dah sampai sis!!!" hehee^^ happy rasanya dapat hadiah ni, Dah lama sebenarnya shida tak dapat hadiah. Last dulu masa bulan Mac shida banyak menang contest dan GA.
Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat sisLily sebab sudi bagi shida FM ni. Mulanya tak tahu FM tu apa hehe^^ rupanya FM tu perhiasan peti sejuk (yang bermagnet) shida dah siap tempek kat peti sejuk kat rumah hehe^^ jangan jeles FM sisLily tersenarai tu!
shida ada juga FM dari Melaka, Bukit Merah dan Cameron Highland, dari sisLily from China best!! shida suka juga penuhkan pintu peti sejuk kat rumah tu. yang buah-buah tergantung pun ada hehe^^
kad cinta dari sisLily hehe^^ i like!! sila jeles semua!! Terima kasih sekali lagi pada sis. Insyallah lepas ni setiap masa shida saling kunjung blog sis. Sebenarnya rasa agak bertuah mengenali diri sis dan qistina hehe^^ Moga sis ceria dan bahagia bersama keluarga tercinta..AMIN.. 




15 Jari Ohsem:

lilypelangi said...

wow ! cantik nye FM tu .


tahniah (:

laskar pelangi said...

wiwit! tahniah dear=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..malunye..tulisan buruk.. :D
Nasib baik sampai ngan selamat..risau juga takut FM tu pecah.. ^_^

Cik Azizah said...

tahniah dear..dpt pengumpul FM mmg best kan..

0nenanina Vanilla said...

jelez3..hihi..congrats shida

BlogS of Hariyanto said...

nice blog :) i like it..salam

mrs.asrafovic said...

waahhhh..untung nyer....cantek2..:)

congrats....:)

Wanie said...

wah, tahniah shida..
banyak nye magnet kat peti sejuk shida..hehe

caliph shuriken said...

hadiah tu nmpak mcm kad kredit.. congratz shida ^^

p/s: arigatou.. hadiah GA shida kirim tu dh sampai tadi, hikk...

patriq said...

tahniah sida!

Xavi De said...

hadiahhh.....\(^o^)/

Odah + One = OdahOne said...

congratz comrad...byknya FM...best kn bila menang GA & contest...tak kiralh hadiah apa pun grand or xgrand yg pnting kepuasan bila menang...

Aida Omar said...

cantik la shida..
buah dekat peti ais tu banyak nye..hehe
nak satu bole? :P

apik pehe said...

wahhh..tambah lagi koleksi dia..hehehe

syrupmasin said...

wah.wahh..untunglahhh..tahniah :)