Izzaty Hedry Nak Bagi Kad Raya! Sapa cepat Dia Dapat.

by - 01:48:00

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahun ni adalah tahun ke2 shida beraya tanpa kad raya mungkinlah. Kalau shida terpilih dalam random.org ini bermakna tahun lepas adalah tahun akhir shida beraya tanpa kad raya. sebab tahun ni Izzaty Hedry nak bagi shida kad raya hehe yay! yay! *eh belum tentu lagi huhu^^ harap ada tuah dengan blog Izzaty Hedry ni :) 

Nak exchange kad raya pun boleh kata Izzaty Hedry >.<





You May Also Like

3 Jari Ohsem

  1. comelnye kad raya die..dah takde mood nak join..haha..ayat pasrah je..

    ReplyDelete
  2. tq sbb join...=)

    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/08/senarai-kad-raya-izzaty-hedry.html

    semua yang join akan dpt kad raya .. zaty tk pakai random tau .. so cepat2 lah join ..:P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.