Izzaty Hedry Nak Bagi Kad Raya! Sapa cepat Dia Dapat. | Dunia sebenar Shida Izzaty Hedry Nak Bagi Kad Raya! Sapa cepat Dia Dapat.

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 18 August 2011

Izzaty Hedry Nak Bagi Kad Raya! Sapa cepat Dia Dapat.

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahun ni adalah tahun ke2 shida beraya tanpa kad raya mungkinlah. Kalau shida terpilih dalam random.org ini bermakna tahun lepas adalah tahun akhir shida beraya tanpa kad raya. sebab tahun ni Izzaty Hedry nak bagi shida kad raya hehe yay! yay! *eh belum tentu lagi huhu^^ harap ada tuah dengan blog Izzaty Hedry ni :) 

Nak exchange kad raya pun boleh kata Izzaty Hedry >.<





3 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

gud luck, smoga dpt kad raya ^^

Wanie said...

comelnye kad raya die..dah takde mood nak join..haha..ayat pasrah je..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tq sbb join...=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/08/senarai-kad-raya-izzaty-hedry.html

semua yang join akan dpt kad raya .. zaty tk pakai random tau .. so cepat2 lah join ..:P