Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 19 August 2011

kita lihat kebesarannya (ALLAH SWT) Allahu akbar, Allah Maha Besar!

Assalamualaikum, peace upon you.
Jom korang buat main game menarik ni, tapi kena pakai browser CROME ok, pakai crome saja boleh jadi game ni. dekat FB dah femes dengan game ni shida saja baru nak war-war kan hehe^^ Saja nak seronok-seronok dan nak sambungkan dakwah I LOVE ALLAH!

696666999999666999999666666966666966666696666666669666696666696 696669999999969999999966669696666966666696666666696966696666696 696666999999999999999666696669666966666696666666966696699999996 696666669999999999996666966666966966666696666669666669696666696 696666666699999999666666999999966966666696666669999999696666696 696666666666999966666666966666966966666696666669666669696666696 696666666666699666666666966666966999999699999969666669696666696

nak tahu ke apa yang muncul setelah korang buat step dibawah? --> klik sini tapi lebih baik korang cuba sendiri lagi best tau!

ok cara main macam ni follow step shida: 
1st korang highlight dulu semua no ni. no.2 korang tekan ctrl+F no.3 korang tekan no.9 dan lihat lah apa yang terjadi hehee^^ nak tahu apa jadi? buka dulu page shida pakai CROME dan ikut stepnya ok. semoga berjaya dan terhibur ^_^




ok game ini pula lagi best! sampai sekarang shida masih tengok gmbar ni dan kelibatnya masih ada dan selalu nampak, korang nak cuba?? jom ikut step dibawah :
apa yang patut korang buat untuk gambar ini pula : 
Cuba lihat dekat titik dot 3 tu selama 10 saat dan kemudian lihat dinding kosong dihadapan korang. korang perhatikan keajaibannya. cuba sendiri. walaupun pejam mata ianya masih terbayang  dimata . subahanaallah ~ 






22 comments:

  1. Subahanallah..indahnye..
    yg 2nd tu pernah buat sblm ni..
    yg 1st tu..mmg menakjubkan..

    ReplyDelete
  2. hebat kan..dah try dekat fb ari tuh :D

    ReplyDelete
  3. dah test tengok dua2 gambo tu...wow! amazing...pandailah dieorg yg buat camni...

    ReplyDelete
  4. xde chrome..huhu..
    tapi yg second tu penah buat sblum ni..

    ReplyDelete
  5. Subhanallah walhamdulillah walailahaillallah Allahuakbar ... :)

    ReplyDelete
  6. aritu try yg 1st x menjadi sbb x pakai chrome.. xpe laa dh view result tu td ^^

    yg 2nd tu dh lama try.. mmg 10 saat yg special ^^

    ReplyDelete
  7. mmg kena pakai crome baru bleh ek..

    ReplyDelete
  8. yg first tu cantik kak..yg 2nd dah bt lma dah :)

    ReplyDelete
  9. oh yang ni aku dah buat kat facebook shida..menarik :)

    ReplyDelete
  10. dah ada kat facebook sida..pat pun dah bt mmg cantik..

    ReplyDelete
  11. antara ilusi yang hebat dan menyenangkan dimata kita..:)..

    ReplyDelete
  12. menarik..macam mana doran boleh jumpa menda ni erk...

    ReplyDelete
  13. Subhanallah..hebatnya nama Allah..adam dah cuba dan memang terbayang...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.