Segmen Tempek dan Jelajah Blog | Dunia sebenar Shida Segmen Tempek dan Jelajah Blog

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 18 August 2011

Segmen Tempek dan Jelajah Blog

Assalamualaikum, peace upon you.
Segmen menarik yang dianjurkan oleh cik TEMOYO ini adalah segmen promote ala-ala review kan cik temoyo hehee, best bila ada orang promote blog kita. terasa blog dihargai kan kan kan,  kenapa shida join segmen ni? sebab shida nak kenal dengan semua blogger dalam dunia blogspot ni tambah-tambah lagi blogger yang masih newbie kan. Blog shida juga ada beberapa tutorial yang boleh membantu semua newbie yang baru nak menapak dalam dunia blog ni. Yang shida tahu newbie juga yang banyak join dan support segmen-segmen seperti ini untuk menambah kenalan, pengetahuan dan follower. dan juga yang terakhir shida nak support blogger macam cik TEMOYO ni walau pun baru kenal masa join segmen ni. Hope boleh kenal lebih rapat lagi lepas ni dan sampai bila-bila >.<

cik tomoyo semua syarat dikenakan shida dah patuhi seperti follow (358) dan like fanpage, eh cik temoyo lagu dalam blog tu best lah hehee  ^_^ shida nak tag mereka untuk segmen ini :  AIDA OMAR FIRDANI AISYA & CALIPH SHURIKEN

korang cuma 100 tempat peserta segmen yang dihadkan dalam segmen ini. hurryup darl!





15 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

arigatou shida sudi tag.. klau x bz sy join yer, insyaAllah ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bagus segmen beginikan..dpt menambah kenalan.. ^_^

Wanie said...

jarang nampak shida join segmen2 ni..hehe

Odah + One = OdahOne said...

bgus tu bknal-bknalan nnti raya boleh dtg umh...hoho...

syrupmasin said...

wiwwitt.. segment :D

apik pehe said...

hehe..gudluck yer dalam segmen

Tem0yo said...

hihi...thnkzz join...^_^..temoyo dh follow sni (2006)..gudluck

Syuxer said...

wah rajin nya shida join segmen dan support blogger newbie hehe..

emm pasal testing tuh..pokok masalahnya ialah syuk tak dapat nak post entri baru..kalau pakai draft baru boleh post..sekarang dah tukar kepada editor lama kat setting--basic

aiENFiEyQa said...

http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/

kisah gadis stay up late said...

terjah dari segmen yg sama..jom kita jelajah blog ^_^




http://missstayuplate92.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blogtemoyo.html

Garang tp Cute said...

hi..salam aidilfitri.
saya dtg dari segmen yg sama..
already follow u, jom jelajah di blog sy pula..:))

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blog.html

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
nice blog ! btw, salam perkenalan dri eyryn !

mi$$ oZja said...

singgah sini and follow u derr..
datang dari segmen yang sama.
dont forget to follow me back!:)

ain dzaya said...

waaa...ramainyerr member2 ain yang juin segmen nie...byk saingan nieyh....hehehe....gud luck taw untuk semua....selamat berblogging ^^

Anonymous said...

I hope you will write more on this topic! I would like to learn more about this, and to hear your oninion. I am sure it will be something great. kamagra online