Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 18 August 2011

Segmen Tempek dan Jelajah Blog

Assalamualaikum, peace upon you.
Segmen menarik yang dianjurkan oleh cik TEMOYO ini adalah segmen promote ala-ala review kan cik temoyo hehee, best bila ada orang promote blog kita. terasa blog dihargai kan kan kan,  kenapa shida join segmen ni? sebab shida nak kenal dengan semua blogger dalam dunia blogspot ni tambah-tambah lagi blogger yang masih newbie kan. Blog shida juga ada beberapa tutorial yang boleh membantu semua newbie yang baru nak menapak dalam dunia blog ni. Yang shida tahu newbie juga yang banyak join dan support segmen-segmen seperti ini untuk menambah kenalan, pengetahuan dan follower. dan juga yang terakhir shida nak support blogger macam cik TEMOYO ni walau pun baru kenal masa join segmen ni. Hope boleh kenal lebih rapat lagi lepas ni dan sampai bila-bila >.<

cik tomoyo semua syarat dikenakan shida dah patuhi seperti follow (358) dan like fanpage, eh cik temoyo lagu dalam blog tu best lah hehee  ^_^ shida nak tag mereka untuk segmen ini :  AIDA OMAR FIRDANI AISYA & CALIPH SHURIKEN

korang cuma 100 tempat peserta segmen yang dihadkan dalam segmen ini. hurryup darl!





15 comments:

  1. arigatou shida sudi tag.. klau x bz sy join yer, insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  2. bagus segmen beginikan..dpt menambah kenalan.. ^_^

    ReplyDelete
  3. jarang nampak shida join segmen2 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. bgus tu bknal-bknalan nnti raya boleh dtg umh...hoho...

    ReplyDelete
  5. hehe..gudluck yer dalam segmen

    ReplyDelete
  6. hihi...thnkzz join...^_^..temoyo dh follow sni (2006)..gudluck

    ReplyDelete
  7. wah rajin nya shida join segmen dan support blogger newbie hehe..

    emm pasal testing tuh..pokok masalahnya ialah syuk tak dapat nak post entri baru..kalau pakai draft baru boleh post..sekarang dah tukar kepada editor lama kat setting--basic

    ReplyDelete
  8. http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. terjah dari segmen yg sama..jom kita jelajah blog ^_^




    http://missstayuplate92.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blogtemoyo.html

    ReplyDelete
  10. hi..salam aidilfitri.
    saya dtg dari segmen yg sama..
    already follow u, jom jelajah di blog sy pula..:))

    http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blog.html

    ReplyDelete
  11. hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
    nice blog ! btw, salam perkenalan dri eyryn !

    ReplyDelete
  12. singgah sini and follow u derr..
    datang dari segmen yang sama.
    dont forget to follow me back!:)

    ReplyDelete
  13. waaa...ramainyerr member2 ain yang juin segmen nie...byk saingan nieyh....hehehe....gud luck taw untuk semua....selamat berblogging ^^

    ReplyDelete
  14. I hope you will write more on this topic! I would like to learn more about this, and to hear your oninion. I am sure it will be something great. kamagra online

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.