tutorial fb : cara nak pakai chat fb yang lama | header baru amacam?? | Dunia sebenar Shida tutorial fb : cara nak pakai chat fb yang lama | header baru amacam??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 1 August 2011

tutorial fb : cara nak pakai chat fb yang lama | header baru amacam??

Assalamualaikum, peace open you.
kali ni shida nak ajar macam mana cara kita nak dapat balik atau pakai balik chat fb yang lama. cuma ikut step ini sebelum tu shida credit kan tutorial ni pada blogger faizlaster

untuk pengguna mozilla firefox
Korang install add-on ni pastu, install script ini untuk dapatkan balik sistem chat facebook yang lama tu. Lepas install semua tu, sila restart browser korang tu ok.

untuk pengguna crome
Korang tak perlukan add-on. Cuma install script ni saje ok. Lepas install, restart browser tu.

Kalau tak dapat jugak, try guna link ini : Facebook’s popout chat.

ok selamat mencuba kalau jadi terima kasih diperlukan ^_^




nah..!! ni lah header raya dan puasa shida. akan terpampang selama dan sepanjang bulan Ramadhan dan syawal insyallah. :) so macam mana? nak kritik? nak hentam?? sila-sila dialu-alukan hehe^^


21 Jari Ohsem:

Wanie said...

wanie dah try buat utk dpt balik yg lame tak jadi tau..tp cara shida bagi lain lak..nak try la..

header cun sempena posa n raya..hehe..boleh pakai 2 bulan :)

caliph shuriken said...

simple & lawa header baru ni.. smoga trus sukses shida ^^

wan_cikgumuzik said...

datang tgk header arrhhh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik header shidah ni..
menambahkan semangat nk puasa & raya.. ;)

Cik Azizah said...

peh!! terbaik! mmg cantik yunk!

Cik Asma BLuppy said...

wow... cntik header tu. selamat berpuasa=)

Odah + One = OdahOne said...

cantik header ni...barulh bsmgt nak puasa & raya...dah trasa kehangatannya ni

Miz Novexx said...

cantiklah header baru tu.... terasa aura bulan puasa (^__^)V

syerz eyryn said...

cnteknye header dy. . hehe. .
ryn t'ingin na wat,but ta pndai . .

syrupmasin said...

chat baru ta best ka..ermm

CheQ PP JoY said...

anda telah ditag utk GA best.. jom join

http://danielzaidi.blogspot.com/2011/07/giveaway-edy-still-beauty.html

laskar pelangi said...

dear, thanks untuk tutorial yang sangat berguna;) tak suka uh part chat kat fb yg baru...hu3


pewit! header baru punye.cun2!

L said...

dtg sini beri senyuman,, nk bg milo, tp pose kan?? =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#comments

Un Phat Lee said...

thnx.gua suke yang lame.

Acik Ita said...

wah..cantik header..sesuai la kan..nie bulan pose..
shida,acik dah wat yg shida nak...hehe

http://aciksayang.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-saudara2ku.html

tengok yea...
syg shida...

Terbelog said...

blh tuka2 chat ye
best jugak
kalo rajin nnti buat la hehe

yanie j said...

lawa header kak hik3..

alepridz said...

huhu... saya pun baru jer wat entry pasal ni jugak.... nak share ngan kawan2...

bw sini jumpa jugak entry camni... nice... sharing is caring...

JANGAN KLIK JIKA ANDA TIDAK PUASA

eik`S noName said...

tips yg sgt berguna ^^

APAN said...

saya telah gagal utk tukar chat fb tu.haha...

aku guna chrome.da install da...x bole pun.haha...

patriq said...

jadi! tq siad!