Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 1 August 2011

tutorial fb : cara nak pakai chat fb yang lama | header baru amacam??

Assalamualaikum, peace open you.
kali ni shida nak ajar macam mana cara kita nak dapat balik atau pakai balik chat fb yang lama. cuma ikut step ini sebelum tu shida credit kan tutorial ni pada blogger faizlaster

untuk pengguna mozilla firefox
Korang install add-on ni pastu, install script ini untuk dapatkan balik sistem chat facebook yang lama tu. Lepas install semua tu, sila restart browser korang tu ok.

untuk pengguna crome
Korang tak perlukan add-on. Cuma install script ni saje ok. Lepas install, restart browser tu.

Kalau tak dapat jugak, try guna link ini : Facebook’s popout chat.

ok selamat mencuba kalau jadi terima kasih diperlukan ^_^




nah..!! ni lah header raya dan puasa shida. akan terpampang selama dan sepanjang bulan Ramadhan dan syawal insyallah. :) so macam mana? nak kritik? nak hentam?? sila-sila dialu-alukan hehe^^


21 comments:

  1. wanie dah try buat utk dpt balik yg lame tak jadi tau..tp cara shida bagi lain lak..nak try la..

    header cun sempena posa n raya..hehe..boleh pakai 2 bulan :)

    ReplyDelete
  2. simple & lawa header baru ni.. smoga trus sukses shida ^^

    ReplyDelete
  3. Cantik header shidah ni..
    menambahkan semangat nk puasa & raya.. ;)

    ReplyDelete
  4. peh!! terbaik! mmg cantik yunk!

    ReplyDelete
  5. wow... cntik header tu. selamat berpuasa=)

    ReplyDelete
  6. cantik header ni...barulh bsmgt nak puasa & raya...dah trasa kehangatannya ni

    ReplyDelete
  7. cantiklah header baru tu.... terasa aura bulan puasa (^__^)V

    ReplyDelete
  8. cnteknye header dy. . hehe. .
    ryn t'ingin na wat,but ta pndai . .

    ReplyDelete
  9. anda telah ditag utk GA best.. jom join

    http://danielzaidi.blogspot.com/2011/07/giveaway-edy-still-beauty.html

    ReplyDelete
  10. dear, thanks untuk tutorial yang sangat berguna;) tak suka uh part chat kat fb yg baru...hu3


    pewit! header baru punye.cun2!

    ReplyDelete
  11. dtg sini beri senyuman,, nk bg milo, tp pose kan?? =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#comments

    ReplyDelete
  12. wah..cantik header..sesuai la kan..nie bulan pose..
    shida,acik dah wat yg shida nak...hehe

    http://aciksayang.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-saudara2ku.html

    tengok yea...
    syg shida...

    ReplyDelete
  13. blh tuka2 chat ye
    best jugak
    kalo rajin nnti buat la hehe

    ReplyDelete
  14. huhu... saya pun baru jer wat entry pasal ni jugak.... nak share ngan kawan2...

    bw sini jumpa jugak entry camni... nice... sharing is caring...

    JANGAN KLIK JIKA ANDA TIDAK PUASA

    ReplyDelete
  15. saya telah gagal utk tukar chat fb tu.haha...

    aku guna chrome.da install da...x bole pun.haha...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.