whale yang pandai menari | extreme spinning pen berleluasa! | Dunia sebenar Shida whale yang pandai menari | extreme spinning pen berleluasa!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 7 August 2011

whale yang pandai menari | extreme spinning pen berleluasa!

Assalamualaikum, peace upon you.
korang tau kan pasal video ni? tadi pun dah masuk kat berita tv3, video yang ditonton paling ramai di youtube termasuk lah shida sekali hahaa^^ dasyat juga sampai masuk tv hehe^^ shida tengok biasa saja. Cuma si Ikan ni tengah syok dengar muzik sambil pemuzik tu tergedik-gedik depan dia , ikan tu pun ikut hehe^^ tapi bijak juga lah dia pandai ikut muzik gerak-gerak badan dia yang berat tu hehee^^ comel tak! comel tak saya! ikan tu cakap  hehee^^ siapa sini penggemar ikan paus sila angkat tangan macam ikan tu hehee shida pun tak tahu macam mana dia angkat! eh dia ada tangan ke hahaa >.<

  
ini pula kisah spinning pen yang sekarang jadi kegilaan remaja sekolah. Tak kira sekolah menengah mahupun rendah. Apa seronoknya hanya "sebatang pen" jom tengok video ni. Esok lusa shida bagi gambar-gambar student-student shida pula ok ^_^ mereka semua kaki "spinning pen" tersebut. sampai nak UPSR pun dalam kelas asyik pusing pen tu...haiihh ^_^




13 Jari Ohsem:

Xavi De said...

yg ikan paus tu pakcik tgk biasa jer..
yg pen tu menarik..pakcik slalu gak maen2 camtu, tp xselaju tu laa...
terutama time xleh nak buat exam...wahaha..:D

wan_cikgumuzik said...

hahahaaaa... yang main pen tuu lebih awesome ok.. kah kah kah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis tak dpt tg..intenet lembab gilerlah skrg nih..geram..
klu dh laju nnt sis tgk blk.. ;)

Miz Novexx said...

sampai sekarang tak pro lagi bab spinning pen tuh... huhu

Wanie said...

masuk berita?wanie tak tengok berita, xtau..hehe..comel je dolphin ni..tapi xdela die menari sangat pon..huhu

pasal spinning pen ni pn wanie tak tau..hihi

patriq said...

video spinning pen tu mmg best sida!

caliph shuriken said...

dh lama x main spinning pen cmni.. trick budak2 ni lagi power, huh...

blog-tips-kurus said...

..kena upgrade player dulu.. :(
*header puase tu lawa. ;)

AmyZana said...

hahaha
lain kali kalau x dpt jwb exam, pusingkan pen laju2 XD

syrupmasin said...

sampai masuk berite ke..alaaa ta tgk..

syAzAnA said...

comel gilaaaaa whale tuh! aaaaa

Aida Omar said...

yang ikan paus tu kan shida mcm pelik je tgk org tu men musik..haha. tp cumey la ikan tu ase nk peluk2 je..

yg pen tu best kreatif tol depa kan.. boleh di praktik kan time nk cari idea..hehe

Zul Fattah said...

haha..pen ni saya selalu main r.. dalam kelas.. budak popuan selalu belajar dari sy..