Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 10 August 2011

Wordless Wednesday | apa yang silap sebenarnya??

Assalamualaikum, peace upon you.
Tempat : Stesen minyak Petronas,Kamunting ---> on the way ke bazar Kamunting,Taiping





23 comments:

  1. keret. hehe
    huruf a terbang kne tiup angin ke? ngee

    ReplyDelete
  2. keret tue natang pe?siap nak jaga2 bagai~hahaha :D

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    penjagaan keret?? ce shida p tengok..mana lah taw kan..dapat free gift ke? :p

    ReplyDelete
  4. keret tu carrot ke kerek?kuikuii..

    ReplyDelete
  5. hehe..keret..a tu terbang kemana dh.. ;)

    ReplyDelete
  6. kemana 'a' nya... hahahaha.. dah macam carrot pulak bunyinya

    ReplyDelete
  7. keret tu kejadahnye? haha.

    kau orang taiping ke?

    ReplyDelete
  8. "a" sudah hilang.like this haha to hh...=)

    ReplyDelete
  9. keretE, takde A lak..tercicir kot..hihi
    takpun dah lame banner ni..

    ReplyDelete
  10. tu makhluk asing mane yg koyakkan kan kot..kahkahkah

    ReplyDelete
  11. aaaa..aper tu kat bawah skali...hehehe

    ReplyDelete
  12. keret yg xde a sbb dibawa lari alien, hukk...

    ReplyDelete
  13. keret?org kemunting mmg eja gitu kot.haha...

    ReplyDelete
  14. haahaaa...
    huruf A ringan sangat la tu...
    bulan2 puasa ni, "A" tak daya, terbang kena tiup angin..kekeke

    ReplyDelete
  15. A tertinggal plak..dah bape lama terbiar mcm tu tah!

    ReplyDelete
  16. huruf A dah bosan dah lama sgt duduk kat situ dia g isi minyak jap...hoho...

    ReplyDelete
  17. keret?hahahah bahasa baru tuh..;p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.