Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 17 August 2011

Wordless Wednesday | budak berani mati! main air dengan gajah!

Assalamualaikum, peace upon you.
p/s : ini anak buah shida, sila lihat Wordless Wednesday pertama kalinya! > klik sini





27 comments:

  1. ceh..apit ingat budak mana la td yg berani sangat..hihi..comey..

    ReplyDelete
  2. bestnye dia main air dengan gajah...hehehee

    ReplyDelete
  3. comel buat mulut dia mcm tu..
    berani dia main ngan gajah tu erk.. ;)

    ReplyDelete
  4. ni mesti danial kn kak hik3.. comel dia kak..

    ReplyDelete
  5. uihh budak neh sida dasat tul!

    ReplyDelete
  6. cmner klau tiba2 gajah tu bangkit? lariiii...

    ReplyDelete
  7. wah mmg berani betol la..hehe

    ReplyDelete
  8. comel..mata macam sepet je..ikut sape ni?hehe..beraninye die? umo berape kah?

    ReplyDelete
  9. dh beso jd tarzan budak ni...hoho...nice pic!

    ReplyDelete
  10. memang berani la budak comel tu shida... hahahah

    ReplyDelete
  11. lol. gajah ni rupenye. aiyohhhh
    haha

    ReplyDelete
  12. +Cool,
    Dy boleh jadi mcm Acid.Mr Awesome!ha3

    ReplyDelete
  13. hepinya dia hehe..harap2 dia pandai berenang..:)..

    eh itu gajah betul2..;p..kan bergerak matanya scary gamaknya hehe

    ReplyDelete
  14. pergh.. macam tazen.. huhu


    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

    ReplyDelete
  15. hehehe..kakaknyer tak main air gak ker?

    ReplyDelete
  16. gajah real ke gajah fake?ekeke,tgk mata gajah tu mcm seram je,,ganaih ni tauu

    ReplyDelete
  17. dear, comel jer anak buah shida ni..main air ke apa tu...heheee

    ReplyDelete
  18. SHIDA .. DEQ INGT KAN APE LA TD .. HOHOHO ..

    ENSEM DAK TU .. DA BERPUNYE LOM .. EKEKE

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.