Wordless Wednesday | ketagihan follower! sampai macam tu ke dia?? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | ketagihan follower! sampai macam tu ke dia??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 24 August 2011

Wordless Wednesday | ketagihan follower! sampai macam tu ke dia??

Assalamualaikum, peace upon you.
apa korang rasa bila ada blogger macam ni?? dan apa tindakan yang perlu kita ambil??
ULANGAN : follow saya balik! tak follow siap la! <-- ugut ke?? huhu^^





34 Jari Ohsem:

Syuxer said...

perghh..ugut2 manja plak dia hahaha..wat tak hirau je la hehe..

Hafizzi Aziz said...

pergi terjah n bom blog org tue..hahaha

Fara E's said...

perghhhh , mmg desprate nieyh , haha

Bro ahmad said...

gila follower ni..parah,
salam ramadan

syafiqakarim said...

haha ada certain blogger mcm tu kan.
cara dorg tu..mcm paksa.meluat pon ada.i mmg xlyn,

caliph shuriken said...

dasat ayat blogger tu, huh...

ChaCha said...

haha..mcm2 btllah...aduhaiii..

laskar pelangi said...

mak aiiii! siap ugut ugut bagai...gi-la follower betol lahhh manusia tu

darkrose~ said...

hurm, ta suke style camneyh sebnanyer~ if nak org nak follow ato tak, tak perlu dipakse la kan..kalo follow pown blog tak bape nak besh tak leh gak..hehe..jgn lupe follow blog ros yang tak besh tu..hihi:D shida, ty sbb join GA ros~:)

..cik gugu.. said...

hahaha ni shout utk mintak lempang. bkn nk mntk folo ;)

fiezah91 said...

hahaha.. huyooo.. ganasnya.. baik shida follow dia cpt takut nanti kena simbah dengan cat merah lak. hahaha. macam2 betul

i am S!L4H.. said...

apekah????

yanie j said...

camni pun ada ke..ish..

mummyriena said...

ape ni shida? xphm aku..aku kn mash baru :)

patriq said...

aduihh mcm2 yer..sida

Wanie said...

siap la?? huhu
sabo je la..
ade unsur ugutan tu..
kalau wanie biar je la kot..
tak g terus blog tu..:D

Miss A said...

perghh,ini sudah lebehyh!

uLan said...

uikk.. smpai mcm tu sekali??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pergghh..dasyatnye..
siap ugut lg..

tomatokering :) said...

hamboihhh siap ugut ke .. aigooo ~

Odah + One = OdahOne said...

layankn jek shida sian dia jln2 sorg2 xde org nak fllow...hoho...i follow!

ain azmi said...

dia saje gurau2 kasar koooot ? :)

Cik Azizah said...

xkuasa lah jijah nak g blog dia macam tu... biarkan je!

fiq. said...

kalau tak follow balik, siap lah,,xdapat duit raya,.,muahahah

0nenanina Vanilla said...

gurau2 manje kot.huhu.. tapi t'kasar lak bunyinyerr. tapi amekla iktibar dgn kejadian ni.. tak baik pakse2

ecadwinkyasha said...

dalam dunia blog,ada polis tak?...nak report neyh..suka2x je men ugut2x..hehehe.. :)

apik pehe said...

meh nak tolong pokkan

syrupmasin said...

wah2..skrg org maen ugut2..siape tuh..siape?? :D

Terbelog said...

berat nih hehe

APAN said...

haha...mmg ayat terdesak betol tu...siap ada icon tu lagi ma.haha...
kalau dpt kat aku tu pun bes gak...boleh bagi ceramah ramadan.haha...
ko follow je la sis...sian kat dia.haha...

meaw said...

alahai,kesiannya meaw tgk,kesian bukan apa..kesian sebab paksa org suh follow,huhu..sebab tu meaw tulis kat ats shoutbox tu "maap sy tak suka dipaksa follow" tapi ada jugak yg paksa follow,demmmmmmm kan,hahaha!

Fz27 said...

abaikan je.. klu dia nak cari follower biar dia usaha sendiri membuatkan blog dia berinformasi atau pun menarik untuk dibaca.
klu blog dia ok kita follow la

alif haris said...

harharhar .. kene masuk pusat serenti die ni :D

Anif Abdullah| AA said...

giler ganas follower tuh.. hahak