Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 24 August 2011

Wordless Wednesday | ketagihan follower! sampai macam tu ke dia??

Assalamualaikum, peace upon you.
apa korang rasa bila ada blogger macam ni?? dan apa tindakan yang perlu kita ambil??
ULANGAN : follow saya balik! tak follow siap la! <-- ugut ke?? huhu^^





34 comments:

  1. perghh..ugut2 manja plak dia hahaha..wat tak hirau je la hehe..

    ReplyDelete
  2. pergi terjah n bom blog org tue..hahaha

    ReplyDelete
  3. perghhhh , mmg desprate nieyh , haha

    ReplyDelete
  4. gila follower ni..parah,
    salam ramadan

    ReplyDelete
  5. haha ada certain blogger mcm tu kan.
    cara dorg tu..mcm paksa.meluat pon ada.i mmg xlyn,

    ReplyDelete
  6. haha..mcm2 btllah...aduhaiii..

    ReplyDelete
  7. mak aiiii! siap ugut ugut bagai...gi-la follower betol lahhh manusia tu

    ReplyDelete
  8. hurm, ta suke style camneyh sebnanyer~ if nak org nak follow ato tak, tak perlu dipakse la kan..kalo follow pown blog tak bape nak besh tak leh gak..hehe..jgn lupe follow blog ros yang tak besh tu..hihi:D shida, ty sbb join GA ros~:)

    ReplyDelete
  9. hahaha ni shout utk mintak lempang. bkn nk mntk folo ;)

    ReplyDelete
  10. hahaha.. huyooo.. ganasnya.. baik shida follow dia cpt takut nanti kena simbah dengan cat merah lak. hahaha. macam2 betul

    ReplyDelete
  11. ape ni shida? xphm aku..aku kn mash baru :)

    ReplyDelete
  12. siap la?? huhu
    sabo je la..
    ade unsur ugutan tu..
    kalau wanie biar je la kot..
    tak g terus blog tu..:D

    ReplyDelete
  13. uikk.. smpai mcm tu sekali??

    ReplyDelete
  14. hamboihhh siap ugut ke .. aigooo ~

    ReplyDelete
  15. layankn jek shida sian dia jln2 sorg2 xde org nak fllow...hoho...i follow!

    ReplyDelete
  16. dia saje gurau2 kasar koooot ? :)

    ReplyDelete
  17. xkuasa lah jijah nak g blog dia macam tu... biarkan je!

    ReplyDelete
  18. kalau tak follow balik, siap lah,,xdapat duit raya,.,muahahah

    ReplyDelete
  19. gurau2 manje kot.huhu.. tapi t'kasar lak bunyinyerr. tapi amekla iktibar dgn kejadian ni.. tak baik pakse2

    ReplyDelete
  20. dalam dunia blog,ada polis tak?...nak report neyh..suka2x je men ugut2x..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  21. wah2..skrg org maen ugut2..siape tuh..siape?? :D

    ReplyDelete
  22. haha...mmg ayat terdesak betol tu...siap ada icon tu lagi ma.haha...
    kalau dpt kat aku tu pun bes gak...boleh bagi ceramah ramadan.haha...
    ko follow je la sis...sian kat dia.haha...

    ReplyDelete
  23. alahai,kesiannya meaw tgk,kesian bukan apa..kesian sebab paksa org suh follow,huhu..sebab tu meaw tulis kat ats shoutbox tu "maap sy tak suka dipaksa follow" tapi ada jugak yg paksa follow,demmmmmmm kan,hahaha!

    ReplyDelete
  24. abaikan je.. klu dia nak cari follower biar dia usaha sendiri membuatkan blog dia berinformasi atau pun menarik untuk dibaca.
    klu blog dia ok kita follow la

    ReplyDelete
  25. harharhar .. kene masuk pusat serenti die ni :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.