Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 3 August 2011

Wordless Wednesday | OTW, semoga selamat sampai ke destinasi

Assalamualaikum, peace upon you.
hadiah GA 1st Anniversary Dunia sebenar Shida OTW ^_^





19 comments:

  1. amboi bertuahnya sape yg dpt tu...hadiah hari raya ni...congratz!

    ReplyDelete
  2. heheh tak sabar nak tunggu barang itu..;p...

    tq tau..semoga semua barang ini selamat sampai ke destinasi masing2..

    ReplyDelete
  3. wah tahniah pd pemenang! besar2 gitu..

    ReplyDelete
  4. Semoga selmat sampai kedestinasi..
    Tahniah buat mrk.. ;)

    ReplyDelete
  5. syokk nyewww XD
    tp nama sy xde, x join pong hehe

    ReplyDelete
  6. insyaALLAH..semoga sampai ke tempat tujuan..tahniah kepada pemenang...
    ^_^

    ReplyDelete
  7. wahhh...jelez nyeeee.. congrats to winner.. xde hadiah ntk raye pulak ke?

    ReplyDelete
  8. thanx a l0t shida!!! tak sabar nak tunggu barang sampai ;)

    ReplyDelete
  9. wah3 besarnye nampak hadiah diorang ni..hehe

    ReplyDelete
  10. arigatou shida.. tggu dgn penuh sabar ni ^^

    ReplyDelete
  11. pergh! mantap blog ni...

    rajin2 singgah la blog picisan ni...wuwuwu :)

    ReplyDelete
  12. sida bagi pat satu eh..larikkk..

    ReplyDelete
  13. untung lah sape yg dapat tuh :D

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada yang menang~:)

    ReplyDelete
  15. untungla sape yang menang tu..akak pun untung..asyik xdapat hadiah je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.