Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 12 September 2011

EPL : Manchester United vs Bolton Wanderers | 5 - 0

      Assalamualaikum, peace upon you.
Kemenangan sekali lagi bagi team Manchester United sekali lagi mencetus satu fenomena arena bola EPL yang tidak lagi pernah kalah dalam perlawanan ini. Menentang team lawan Bolton Wanderers 0 - 5 jaringan oleh ROONEY (20, 25, 68), HERNANDEZ (5, 58) . Tahniah! tahniah dan tahniah bagi team pilihan shida. senyum sokmo lah sekarang hehe^^
untuk keterangan lanjut tentang perlawanan EPL boleh klik sini > jadual perlawanan

atau boleh lihat senarai dibawah untuk perlawanan semasa sesi september
perlawanan tumpuan Manchester United vs Chelsea. lagi sengit kot dari perlawanan dengan Arsenal agaknya perlawanan tu sama ke masa lawan team Arsenal >.<



10 comments:

  1. yeahhh..apik merah jugak..hehehe

    ReplyDelete
  2. jijah minat MU. pasukan yg gah! tapi tak kenal pemain2 nya..hahaha wah lawan gan chelsea pon sama2 gah tu!

    ReplyDelete
  3. glory glory shida!...man u mmg best kan...xsbr nk tgu man u revenge jmpa dgn barca dlm chmpion league

    ReplyDelete
  4. go go MU hehee..dashat ko shida kalah husband aku!

    ReplyDelete
  5. Minat dgn MU..Hubby sis tu peminat tegar MU tu.. ^_^

    ReplyDelete
  6. yessss...My team MENANGGGG!!! MU gogogogogogogo!!! :p

    ReplyDelete
  7. hahah man utd smakin mantap sejak2 akhir neh..semua main angka besar hehe..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.