Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 19 September 2011

EPL : Manchester United vs Chelsea | 3 - 1

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah Manchester United sekali lagi menang dalam perlawanan tadi menentang Chelsea dengan 3 - 1 , eh korang tengok tak kat astro tadi? tapi hairan juga rooney main macam tu tak apalah asalkan menang tadi, tapi sama saja dengan torres chelsea pun, peluang banyak semua terbiar huhuh^^ 3 jaringan gol tadi dihasilkan oleh 3 jejaka pilihan Manchester United : Smalling (8)Nani (37) dan Rooney (45) dan Chelsea tadi jaringan dihasilkan oleh Torres (46).

fuhhyoo!! hebat kot keeper ni David De Gea, cara dia tangkap bola dan tahap kerajinan dia dah macam khairul fahmi (keeper malaysia) seeelluutttlahhh!! tahniah MU!





13 comments:

  1. Hi there, I located your blog by mistake when i was searching AOL for this subject, I must tell you your blog is definitely helpful, I also like the design, its cool!
    regards,

    http://techno-phones.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tahniah MU! hidup Mu! hidup sida! hahaa larikk..

    ReplyDelete
  3. hubby aku pun syiok MU menang shida..dah mcm apa dah aku tgk hahaa..

    ReplyDelete
  4. nasib jew...patotnye chelsea dah menang...torres lak bengong xnak golkan....hahaha

    ReplyDelete
  5. uwaa akutak suke dua2!! go arsenal, masih belum terlewat..~

    ReplyDelete
  6. confirm msti nantok gi keje ni, hukk...

    ReplyDelete
  7. man u skrg unbeatable...sume team fav dia bantai...hoho...mamee pun dh taja team man u...mister potato!

    ReplyDelete
  8. dulu tak minat bola, after tgk Mu men, terus sangkut..=) go MU!!! mantopppp!!

    ReplyDelete
  9. suey torres lagi dari rooney...

    ReplyDelete
  10. hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, i will add you right away after you commented thanks!
    http://literasura.blogspot.com

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.