google ini memang OWESOME | let's play it! | Dunia sebenar Shida google ini memang OWESOME | let's play it!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 23 September 2011

google ini memang OWESOME | let's play it!

   Assalamualaikum, peace upon you.
memang syok main google gravity ni, korang dah cuba belum? lepas klik tunggu beberapa saat dia berpecah-pecah. lepas tu korang cuba lah type nama blog korang atau apa saja nanti dia akan keluar berpecah-pecah seperti gambar kat atas tu. heheee^^ menarik lah!! jom lah try korang!! nak main google gravity ni klik anak panah bawah ini ok.
||
||
||
||
||
||
||
||
\/





13 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

dear...pelangi pun suka tgk bnda tuh..comel je jatuh..he3

chiah_ismile said...

mmg awesome la shida!hahaha

Cik Azizah said...

haah la yunk! comey je bila die jatuh..hehee canggih!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baru cuba..mmg awesome lah.. ;)

Terbelog said...

hebak-hebak hehe

aisya said...

dah try dah.. hehe..

tiefazatie said...

haha..comel kan2..

Jorge Pereira said...

ini namanya google tunggang terbalik hehehehe

eh thanks lagi sekali likekan poster saya

A retarded kitty said...

boleh buat kepala pening wo

caliph shuriken said...

layan jgak aritu.. pastu nmpak smakin semak, hukk...

patriq said...

ha,a lah sida bestnya makin tekan makin byk yg trun hahaaa..syok lak men..

Xavi De said...

err...pening2...@,@

Remy hazza said...

best best best!!!! nak try....