Jom Join Bloglist Ini Blog Bui | Dunia sebenar Shida Jom Join Bloglist Ini Blog Bui

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 30 September 2011

Jom Join Bloglist Ini Blog Bui

   Assalammualaikum, peace upon you.

tempek banner dulu.siap dah! ok hye sayang-sayang semua. Hari ni dengan topik baru shida nak join Bloglist dari sis BUI . dia nak buat bloglist baru so shida pun teringin nak join. 
 
kenapa shida nak join bloglist sis BUI ni sebabnya shida firstime masuk blog sis selalu pergi blog blog lain mesti jumpa banner meletop sis tu. so Hari ni dengan lafaz bismillah shida langkah kanan masuk blog sis. firstime tau ;) baru kenal sis ni dah berumah tangga, paling tak sangka sis brutal diluar jiwang didalam uihh sis hebat tu hehee^^

ok itu saja Thank You sis ~_^





9 Jari Ohsem:

Bui Junaidi said...

tengss shida..
amboii..maner der meletup..hihi

Saiazuan said...

wow bloglist :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bgaus juga mcm ni..dpt menambahkan kenalan.. ^_^

Khairil said...

sis bui orang sarawak yang ramah...

Odah + One = OdahOne said...

nak join gaklh shida...

Fara E's said...

hikhik ;D

tiefazatie said...

wah..chaiyok2!

Fiza Ibrahim Apani said...

sis bui mmg happening...shida pun sama..heeee

Anonymous said...

Hello, I'm very glad I've entered your site, cause it's great! kamagra oral