Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 30 September 2011

Jom Join Bloglist Ini Blog Bui

   Assalammualaikum, peace upon you.

tempek banner dulu.siap dah! ok hye sayang-sayang semua. Hari ni dengan topik baru shida nak join Bloglist dari sis BUI . dia nak buat bloglist baru so shida pun teringin nak join. 
 
kenapa shida nak join bloglist sis BUI ni sebabnya shida firstime masuk blog sis selalu pergi blog blog lain mesti jumpa banner meletop sis tu. so Hari ni dengan lafaz bismillah shida langkah kanan masuk blog sis. firstime tau ;) baru kenal sis ni dah berumah tangga, paling tak sangka sis brutal diluar jiwang didalam uihh sis hebat tu hehee^^

ok itu saja Thank You sis ~_^





9 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.