Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 11 September 2011

Jom tengok gambar binatang, pokok yang pelik dan ular berkepala 5

      Assalamualaikum, peace upon you.
ada ke ular berkepala 5 ni sebenarnya? wujud ke dia? tapi yang pastinya dekat malaysia memang tak ada huhu^^

ini pula shida tak tahu nak panggil ikan ke, momok ke, duyung ke, dugung ke tapi yang pastinya memang pelik binatang ni, serius macam kena sumpahan pula huhuh^^

pelik kan pokok-pokok ni, ada juga yang berbelit-belit merubah menjadi bentuk-bentuk yang kita sendiri tak sangka. tapi yang pastinya memang dari luar negara. ish! pelik-pelik je pokok-pokok ni dah macam pokok-pokok tipu pula^^




25 comments:

  1. ular tu betul ke? pehh.. tak sempat nak mngucap kalu kena patuk. 5 sekaligus. hahaha

    ReplyDelete
  2. err x pasti unik ke ape nih? seram pon mcm ade.
    ular tu. sekali patuk pakej. aiyoh

    ReplyDelete
  3. pokok tu boleh kita buat..macam kita buat bonsai..masa batang dia masih lembut n pokok tu masih kecik..kita bengkok dan belitkan..(rasa2 je)

    ReplyDelete
  4. kalau pokok 2 bleh pcaya..kalu ular..2 mcm tipu je.. he..he..
    tapi memang plik la..

    ReplyDelete
  5. Lailahaillah...ngerinya tgk! dunia akhir zaman..takut!

    ReplyDelete
  6. subhanallah..tak penah tengok lagi la, selalu tengok gambar je..

    ReplyDelete
  7. ular tue edit rasanya..
    nanti apit buat tutorial kepala manusia 3kepala..hihi

    ReplyDelete
  8. ular tu edit tu...sbb lain mcm je kabur dia kat smbungn tu...hehehe...

    ReplyDelete
  9. aduihh..seram perut aku tengok..extra kiss shida hahaa..

    ReplyDelete
  10. nice sharing shida..
    takut tgk ular tu...

    ReplyDelete
  11. mcm pnah tgk pic ular tu dulu.. diorg edit kn?

    ReplyDelete
  12. xtau la tu...mmg semua tu pelik2...kat mesia xde kot gitu...kat lua pun xtau la... :)

    ReplyDelete
  13. ape bende yang terlentang tuh...very2 the scary...huhuhu

    ReplyDelete
  14. pokok tu macam betui
    ular ngan alien tu
    macam tak betui hehe

    ReplyDelete
  15. ular pon nak lima,hahaha... ciptaan Allah swt sangat tak terkata kan..

    ReplyDelete
  16. ade ke ular tu..haha.. pelik je..edit la kot. yekk.geli tgk

    ReplyDelete
  17. tertengok ularr.....gulppppp..emmm, sy rs sy dah follow awk lah shida..xbley nk chatbox la dear..line slow..hehe..2 jd bertindih mesej.nnt esk sy check blk ble line ok

    ReplyDelete
  18. klu ular tu bergaduh sesama sdri cmne lak ye? :)

    ReplyDelete
  19. gambar tu ada yang tipu, gambar edit je tu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.