Jom tengok gambar binatang, pokok yang pelik dan ular berkepala 5 | Dunia sebenar Shida Jom tengok gambar binatang, pokok yang pelik dan ular berkepala 5

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 11 September 2011

Jom tengok gambar binatang, pokok yang pelik dan ular berkepala 5

      Assalamualaikum, peace upon you.
ada ke ular berkepala 5 ni sebenarnya? wujud ke dia? tapi yang pastinya dekat malaysia memang tak ada huhu^^

ini pula shida tak tahu nak panggil ikan ke, momok ke, duyung ke, dugung ke tapi yang pastinya memang pelik binatang ni, serius macam kena sumpahan pula huhuh^^

pelik kan pokok-pokok ni, ada juga yang berbelit-belit merubah menjadi bentuk-bentuk yang kita sendiri tak sangka. tapi yang pastinya memang dari luar negara. ish! pelik-pelik je pokok-pokok ni dah macam pokok-pokok tipu pula^^




25 Jari Ohsem:

kembatolo™ said...

ular tu betul ke? pehh.. tak sempat nak mngucap kalu kena patuk. 5 sekaligus. hahaha

i am S!L4H.. said...

err x pasti unik ke ape nih? seram pon mcm ade.
ular tu. sekali patuk pakej. aiyoh

Chikova_Araishii said...

yg gmba ular tu mcm edited je??

Lady Diana @ Lat'z said...

pokok tu boleh kita buat..macam kita buat bonsai..masa batang dia masih lembut n pokok tu masih kecik..kita bengkok dan belitkan..(rasa2 je)

sobri yaacob said...

kalau pokok 2 bleh pcaya..kalu ular..2 mcm tipu je.. he..he..
tapi memang plik la..

Cik Azizah said...

Lailahaillah...ngerinya tgk! dunia akhir zaman..takut!

Wanie said...

subhanallah..tak penah tengok lagi la, selalu tengok gambar je..

Hafizzi Aziz said...

ular tue edit rasanya..
nanti apit buat tutorial kepala manusia 3kepala..hihi

ChaCha said...

ular tu edit tu...sbb lain mcm je kabur dia kat smbungn tu...hehehe...

patriq said...

seramnya sida..huuhuu

mummyriena said...

aduihh..seram perut aku tengok..extra kiss shida hahaa..

cunndaa said...

nice sharing shida..
takut tgk ular tu...

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

pelik bin ajaib ..

caliph shuriken said...

mcm pnah tgk pic ular tu dulu.. diorg edit kn?

aku said...

seram pulak bile tgk..huuu

PORUMAN said...

hmm .. mcm2 ada

APAN said...

xtau la tu...mmg semua tu pelik2...kat mesia xde kot gitu...kat lua pun xtau la... :)

jehanfrhin said...

scary la pulok..kui3

ctk said...

ape bende yang terlentang tuh...very2 the scary...huhuhu

Terbelog said...

pokok tu macam betui
ular ngan alien tu
macam tak betui hehe

meaw said...

ular pon nak lima,hahaha... ciptaan Allah swt sangat tak terkata kan..

0nenanina Vanilla said...

ade ke ular tu..haha.. pelik je..edit la kot. yekk.geli tgk

Cheq Suna said...

tertengok ularr.....gulppppp..emmm, sy rs sy dah follow awk lah shida..xbley nk chatbox la dear..line slow..hehe..2 jd bertindih mesej.nnt esk sy check blk ble line ok

Farah said...

klu ular tu bergaduh sesama sdri cmne lak ye? :)

sabree hussin said...

gambar tu ada yang tipu, gambar edit je tu