kejamnya manusia sekarang,bulan puasa lagi tu | rompakan seksyen 15 | Dunia sebenar Shida kejamnya manusia sekarang,bulan puasa lagi tu | rompakan seksyen 15

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 9 September 2011

kejamnya manusia sekarang,bulan puasa lagi tu | rompakan seksyen 15

     Assalamualaikum, peace upon you.
kesian pula shida tengok video rompakan yang berlaku kat kedai mamak seksyen 15 Shah Alam ni. Mesti orang atau mangsa-mangsa yang terlibat serius trauma dengan kejadian tu. Kenapa ya perompak tu tegar buat bulan-bulan puasa ni. lagi-lagi tinggal lagi 2hari saja lagi nak raya. siap bawa senjata lagi. Kalau orang melayu punya kerja memang shida minta mereka terima balasan satu hari nanti.terkedu kot tengok situasi ni. nasib baik tiada yang cedera cuma harta benda seperti laptop habis semua perompak tak guna tu sapu!!
mana yang belum tengok lagi boleh tengok kat video bawah ni, sama-samalah shida dan kita semua ambil iktibar dari video ni dan wajib! berhati-hati, lagi-lagi kalau online free kat kedai mamak, memang biasa menjadi tumpuan bagi orang-orang yang tak ada otak dan nak senang nak dapat duit (perompak) tanpa memikirkan keselamatan dan nyawa orang lain.  itulah orang zaman sekarang lebih kejam dari binatang!!





17 Jari Ohsem:

Odah + One = OdahOne said...

kalau guna laptop cggih xpyhlh lepak kat mamak online...main tenet kt umh lg slmt..mber Odah py laptop sony vaio kena rembat time bjln nk masuk dlm keta sbb si penyangak dah aim time dia online lepak kt mamak..msia skrg ni dh xslmt sgtlh dah mcm kt US pulak...xrasa merdeka & bebas pun...duk dlm umh pun boleh kena tetak...semua dah jadi ganas...heal msia! make it a better place...for you shida & for me & the entire malaysian

caliph shuriken said...

klau usung laptop kt mamak mmg org target, xmo ooo...

N@SIQUE said...

macam²..dunia dah x selamat lagi kan.:(

i am S!L4H.. said...

huhh??

apik pehe said...

ehmm..tak tahu la zaman sekarang...

Fara E's said...

manusia skrg , nak duet dgn cara mudah jep

Cik Azizah said...

dah tak selamat la malaysia ni..yg buat pon org kita..ape nak buat. dosa pahala sume tak pikir yg tahu cr jalan mudah dpt duit!..emm

Zul Fattah said...

haha.. kejam gile.. kedai mamat pun on9 ka?

APAN said...

kat mamak pun boleh kena rompak ye skang...tempat ramai orang tu....semakin berani dorang ni...
aku x sempat nak tengok video tu...dah di-remove...

jehanfrhin said...

baru je dua ari lepas g supper kat kedai mamak.. takut betul kes2 camni.. minta simpang la..

Syuxer said...

manusia semakin gila..otak semakin tak sihat..jiwa semakin kacau..

dunia akhir zaman..mintak2 kita dijauhkan dari musibah ini..amin..

Chuu Muqhlis said...

skang ni mane2 pon x selamat ye., even tmpt org ramai., hishh berani betol perompak2 skang nih >.<

patriq said...

gila arr sida seram neh!!

yanie j said...

huhu manusia skg kejam gile!!

mummyriena said...

bahayanya skg ni..huhuhu. shida ko dtg KL hati2 la yer..

aku said...

zmn sekarang ni..seram seh..huhu

gigiAriEma said...

takut laaa.. huhu.. ni pun gigi usung laptop mai kedai. hahahaha