kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi September | dapat BE baru lagi! | Dunia sebenar Shida kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi September | dapat BE baru lagi!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 15 September 2011

kemaskini Nuffnang minggu ke2 sesi September | dapat BE baru lagi!

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah hari ni dah masuk pun raya yang ke17 ha lagi beberapa hari habis dah raya. hehe^^ kita raya kan sebulan kan kan ;) Selamat Hari Raya ya semua hehe, eh boleh kan wish lagi. Baru semalam shida kemaskini Nuffnang kat akaun kan shida dapat BE baru lagi ala BE tu Buffered Earnings la, tak kan tak tahu hehe. Tak sangka dapat BE secara mengejut sebabnya shida pernah hantar ticket kat Nuffnang dan shida pernah request BE dekat entri juga, ha! yang ni shida belajar dari caliph shuriken, tak caya cuba tengok entri shida yang lepas Wordless Wednesday,shida ada request then hari ni dapat so BE shida setakat ini yang tengah berjalan cuma satu saja. Bulan julai satu sudah ME bulan ogos satu pun sudah ME juga so untuk september ini shida kena jaga-jaga sikit lah. stabilkan trafik dan lain-lain :)

 ini adalah BE shida yang ke 18 alhamdulillah :) tapi shida sedikit hairan lah sebab BE shida ni tak tahu datangnya dari iklan yang mana, korang ada dapat tak campaign ini --> Great Eastern Smart Portfolio , bila shida search memang ada iklan ni dan yang lagi pelik shida tak pernah nampak lagi iklan-iklan ni keluar dalam blog shida atau mana-mana blog. hairannya huhu^^ tak apa lah orang kata "rezeki jangan ditolak" kan :) terima Encik Nuffnang baiknya hati demo.

ini pula antara pengunjung shida hari ni, walaupun shida tak singgah blog dorang tapi masih ada orang jauh-jauh datang singgah blog shida. terima kasih tak terhingga. walau tak banyak tapi ada juga. alhamdulillah terima kasih Encik Nuffnang :)

bintang juga sudah berkurangan satu, dari ada tiga sekarang sudah tinggal dua.  iklan yang tak ada tu iklan Large Rectangle yang berada pada atas header tu, tapi masih lagi iklan kat situ keluar saja. iklan yang lain seperti Leaderboard dan Skyscraper shida masih dalam proses nak penuh dengan jayanya :)

bagi blogger baru atau lama yang nak belajar bersama dengan nuffnang, nak tahu apa itu BE macam mana nak dapat BE dan lain-lain, shida ada sediakan tutorial nuffnang sedikit sebanyak boleh bantu blogger semua. selamat beramal ~ happy reading-with love ^_^





22 Jari Ohsem:

mohdhazlan Dreadlock said...

dap r ye ..blh okmo ...xajin buleh pom ....yang ctr tu be ke ?

kiz said...

kenapa cik shida tak bagi saya BE..hehe

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

wow!!!

Jeles sey!

Camne nak bagi bintang ad tu penuh?
Linz dapat 3 je untuk kesemua lokasi...

Tolong ajarkan je....

Thanks shida

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Tolong kongsi ye Shida...
Thanks Shida...
Selamat awal pagi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sis pun Dpt 2 BE skali..tp yg slalu kuar satu jer..hairan juga ni...Tp syukurlah..rezeki jgn di tolak... Tp tu lah skrg mood x mai lg nk update blog tu..kpala masih pening lg..huhu..

0nenanina Vanilla said...

bestnya.. rmai org asing yg masuk page shida. us pon ade.hihi.. congrats.. rezeki shida sentiasa murah

Cik Azizah said...

alaaaaaaaa..nape BE tak kunjung tiba kat blog jijah pulak...emm


tahniah laling!

Odah + One = OdahOne said...

congratz shida...BE tu apa ek? hoho...buat2 xphm pulak...encik nuff bmurah hati bulan2 raya ni nak bg duit raya kat shida kn

Hafizzi Aziz said...

apit dah lama x dpt BE..
Update jrg..tue x dpt dah BE..
shida duk update seminggu sekali or camna?

caliph shuriken said...

congratz shida dpt BE ^^
*sy ada ajar teknik tu ka? hukk...

patriq said...

tahniah sida! boleh blnja pat ;p

mummyriena said...

tahniah shida! walaupn aku xfhm apa ko dapat tu hahaa..

apik pehe said...

hehehe..tahniah yer shida..

i am S!L4H.. said...

untung laaaa.


hehehehe

APAN said...

aku punya BE pun da lame menghilang...hari tu meriah gak...skang ni menyepi je ma...lom masa lagi la tu kot...xpe la.huhu...

tiefazatie said...

bestnya..tahniah le..ifa 1 pun xde nie..sob2..

Wanie said...

wanie penah jd iklan satu hilang, tp nanti ade balik..

tahniah ye, ni mesti rajin blogwalking..:)

aku said...

BELANJE!!!!alamak tercapslock lak..hehehe

Fara E's said...

wahhhhhh , fara tade pun , sobsob

Xavi De said...

slalu dapat ea...murah rezeki kamu...:)
pakcik nk jugak merasa, nk tgk mcmn rupe BE tu...huhu~

meaw said...

jeles ngoti nih,huhu

Bro ahmad said...

wahh bestnya dapat be...tentu seronok ekk