Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 2 September 2011

kepohnya raya hehee ;) | esok shida beraya di Kuala Lumpur 3hari lah!

Assalamualaikum, peace upon you.
hehe^^ tak leh blah!! gambar kan? hehee^^ esok pagi dah bertolak nak pergi kuala lumpur tunggu...!!! ;p serius lah shida 3 hari pergi sana bercuti bersama keluarga ;) selepas puasa beraya di Taiping --> kuala kangsar --> ipoh pergh!! memang penat letih badan-badan ni non stop berjalan + makan hehe^^ mungkin nak pergi shopping sekali kot insyaallah ~ shida pun letih tak tahu nak cerita kat korang dari before raya sampai hari ni shida stop blogging, blog jangan citer lah! bersawang! huh! so layan la gambar-gambar kedekut dari shida :)

ni masa malam raya pertama, main mercun + bunga api dengan anak-anak buah ;)
masa ni balik kampung kuala kangsar --> ipoh best sangat duduk sini tenang je dengan tumbuhan semula jadi kat situ rasa tak nak balik ;p

Anak-anak dara pak'R hehe^^ banyak lagi sebenarnya tapi malas nak tayang ;p

benda ni memang wajib ada dalam handbag huhu^^ pokai lah tahun ni!! anak buah anak sedara anak sepupu sepapat ramai kat kampung nuh! ;p


12 comments:

  1. meriahnya shida raya^^~
    pasni smbung kat kl lak ye hihi

    ReplyDelete
  2. lama tak main bunga api. hehe. :B

    ReplyDelete
  3. hehe..shida kan da keje..patot kena bagi.heheh

    shida..kad raya dah smapai..hehehe,mekasih

    ReplyDelete
  4. dpt det aya dh dlm kad! tp lekat x leh kuar jgak det merah tu.. ngee :P

    ReplyDelete
  5. slamat hari raya!!hohooh http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. seronok betul nampak?
    ehehhe..

    salam lebaran! :)

    ReplyDelete
  7. dah kerja kena la bagi anak buah duit raye kan hehehe

    ReplyDelete
  8. Bestnye shida..raya sakan..dh balik ke ni?.. ;)

    ReplyDelete
  9. best korang..jumpa org pelik2 kat sna hehee ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.