kepohnya raya hehee ;) | esok shida beraya di Kuala Lumpur 3hari lah! | Dunia sebenar Shida kepohnya raya hehee ;) | esok shida beraya di Kuala Lumpur 3hari lah!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 2 September 2011

kepohnya raya hehee ;) | esok shida beraya di Kuala Lumpur 3hari lah!

Assalamualaikum, peace upon you.
hehe^^ tak leh blah!! gambar kan? hehee^^ esok pagi dah bertolak nak pergi kuala lumpur tunggu...!!! ;p serius lah shida 3 hari pergi sana bercuti bersama keluarga ;) selepas puasa beraya di Taiping --> kuala kangsar --> ipoh pergh!! memang penat letih badan-badan ni non stop berjalan + makan hehe^^ mungkin nak pergi shopping sekali kot insyaallah ~ shida pun letih tak tahu nak cerita kat korang dari before raya sampai hari ni shida stop blogging, blog jangan citer lah! bersawang! huh! so layan la gambar-gambar kedekut dari shida :)

ni masa malam raya pertama, main mercun + bunga api dengan anak-anak buah ;)
masa ni balik kampung kuala kangsar --> ipoh best sangat duduk sini tenang je dengan tumbuhan semula jadi kat situ rasa tak nak balik ;p

Anak-anak dara pak'R hehe^^ banyak lagi sebenarnya tapi malas nak tayang ;p

benda ni memang wajib ada dalam handbag huhu^^ pokai lah tahun ni!! anak buah anak sedara anak sepupu sepapat ramai kat kampung nuh! ;p


12 Jari Ohsem:

Chuu Muqhlis said...

meriahnya shida raya^^~
pasni smbung kat kl lak ye hihi

caliph shuriken said...

raya sakan cmni, hikk...

Aida Azryn said...

lama tak main bunga api. hehe. :B

Terbelog said...

raya sakan nampak hehe

apik pehe said...

hehe..shida kan da keje..patot kena bagi.heheh

shida..kad raya dah smapai..hehehe,mekasih

gigiAriEma said...

dpt det aya dh dlm kad! tp lekat x leh kuar jgak det merah tu.. ngee :P

IFA Athirah said...

slamat hari raya!!hohooh http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Elie Lily said...

seronok betul nampak?
ehehhe..

salam lebaran! :)

HAZWAN17 said...

dah kerja kena la bagi anak buah duit raye kan hehehe

Cik Azizah said...

wah2..berseronok ye..hehhee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye shida..raya sakan..dh balik ke ni?.. ;)

shida'R said...

best korang..jumpa org pelik2 kat sna hehee ^_^