Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 24 September 2011

SEGMEN : Zareliqa Mencari Blogger PEMARAH

    Assalamualaikum, peace upon you.
uihh PERAMAH rupanya ingatkan PEMARAH hehe^^ salam semua. Hari ini entri awal sikit sebab shida nak join Bloglist Cik adik manis ni namanya Zareliqa Afiqa cam unik pula nama tu. Tapi yang penting dia dalah Female so semua syarat dah shida ikuti. Tak pernah lagi join segmen bloglist so try lah hope sempat dapat antara 20 yang terpilih sebabnya dia buka untuk 20 blogger sahaja. dan harapan dari segmen ini untuk zareliqa Moga kita boleh lebih kenal rapat lagi, share sesuatu yang antara kita tak tahu tak kisah lah tentang apa sekali pun dan lain-lain lah.. adehh^^ panjangnya nama ZARELIQA nak panggil apa ya yang pendek-pendek sikit iqa boleh tak? boleh la ek hehee^^ thank you iqa :) 






12 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.