SEGMEN : Zareliqa Mencari Blogger PEMARAH | Dunia sebenar Shida SEGMEN : Zareliqa Mencari Blogger PEMARAH

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 24 September 2011

SEGMEN : Zareliqa Mencari Blogger PEMARAH

    Assalamualaikum, peace upon you.
uihh PERAMAH rupanya ingatkan PEMARAH hehe^^ salam semua. Hari ini entri awal sikit sebab shida nak join Bloglist Cik adik manis ni namanya Zareliqa Afiqa cam unik pula nama tu. Tapi yang penting dia dalah Female so semua syarat dah shida ikuti. Tak pernah lagi join segmen bloglist so try lah hope sempat dapat antara 20 yang terpilih sebabnya dia buka untuk 20 blogger sahaja. dan harapan dari segmen ini untuk zareliqa Moga kita boleh lebih kenal rapat lagi, share sesuatu yang antara kita tak tahu tak kisah lah tentang apa sekali pun dan lain-lain lah.. adehh^^ panjangnya nama ZARELIQA nak panggil apa ya yang pendek-pendek sikit iqa boleh tak? boleh la ek hehee^^ thank you iqa :) 






12 Jari Ohsem:

tiefazatie said...

terkejut tgk tajuk td..haha

caliph shuriken said...

dekat2 tu ejaan pemarah & peramah, hukk...

Nafisah Ruslan said...

good luck awak! :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^_^

Chikova_Araishii said...

tekejut gak tgk tajuk tu memuleee, kih3

zareliqa afiqa said...

hehe~ panggil Iqa je.btw thanks 4 joining^^
Keep in touch yer,hehe

apik pehe said...

hehehe..cari2..jangan ta cari

[sutera kasih] said...

hello shida...salam kenal blogger peramah :)

PeRmAtA bIrU said...

selamt berkenalan blogger peramah.. saya datang berkenalan nih..:)

Bro ahmad said...

macam best je segmen ni..cute doodle tu hmm

Izzuddin Fauzi said...

Slamat blogging :D Huhuhu :D

NA said...

Membalas lawatan.

-wina1979-