tutorial : cara nak buang Subscribe to: Posts (Atom) | Dunia sebenar Shida tutorial : cara nak buang Subscribe to: Posts (Atom)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 27 September 2011

tutorial : cara nak buang Subscribe to: Posts (Atom)

   Assalamualaikum, peace upon you.
biasa korang nampak tak perkataan ni kat blog korang? ada rasa nak buang tak? ok kalau ada jom shida bagi tutorial macam mana nak buang ok :) simple saja^^

masuk >> dashboard >> design >> editHTML >> tick expand widget
ctrl+f cari kod ini >> <b:include name='feedLinks'/>
 bila dah jumpa kod ni korang delete ok. lepas tu boleh preview dulu sama ada hilang ke tak "Subscribe to: Posts (Atom)" tu kalau hilang berjaya lah!! dah boleh SAVE k.




6 Jari Ohsem:

peyansanstaro said...

thnk abot the ttrial..
sudah berjaya buat..
hehehe=)

mirakim said...

jdla..maceh2..

Cik Azizah said...

yey!! menjadi...maceh shida :)

tiefazatie said...

nice la dear..hee

caliph shuriken said...

rsa mcm mlas jaa nk remove part ni, huh...

Faeytynn Zayn said...

saya guna template denim,saya jumpa pun code ni,macam mana nak cari ?