Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 27 September 2011

tutorial : cara nak buang Subscribe to: Posts (Atom)

   Assalamualaikum, peace upon you.
biasa korang nampak tak perkataan ni kat blog korang? ada rasa nak buang tak? ok kalau ada jom shida bagi tutorial macam mana nak buang ok :) simple saja^^

masuk >> dashboard >> design >> editHTML >> tick expand widget
ctrl+f cari kod ini >> <b:include name='feedLinks'/>
 bila dah jumpa kod ni korang delete ok. lepas tu boleh preview dulu sama ada hilang ke tak "Subscribe to: Posts (Atom)" tu kalau hilang berjaya lah!! dah boleh SAVE k.




6 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.