tutorial : cara nak buang Subscribe to: Posts (Atom)

by - 14:51:00

   Assalamualaikum, peace upon you.

biasa korang nampak tak perkataan ni kat blog korang? ada rasa nak buang tak? ok kalau ada jom shida bagi tutorial macam mana nak buang ok :) simple saja^^

masuk >> dashboard >> design >> editHTML >> tick expand widget
ctrl+f cari kod ini >> <b:include name='feedLinks'/>
 bila dah jumpa kod ni korang delete ok. lepas tu boleh preview dulu sama ada hilang ke tak "Subscribe to: Posts (Atom)" tu kalau hilang berjaya lah!! dah boleh SAVE k.




You May Also Like

6 Jari Ohsem

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.