Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 28 September 2011

Wordless Wednesday | apa yang korang nampak? cer citer..

   Assalamualaikum, peace upon you.
apa yang korang nampak cer citer.. sorry gambar dirembat agak keterlaluan ^_^




18 comments:

  1. kalau tgk mcm muke..tp kalau tgk kali ke dua.. mcm blakg org pun ade..hihi

    ReplyDelete
  2. 1st skali tengok mmg scary lahh.. boleh nigthmare macm ni. tgok perati betul betul gambar belakang badan org pon ada.

    ReplyDelete
  3. nampak keterlaluan... err oke x jawapan?

    ReplyDelete
  4. punggung n bontot! spendar kaler pink dot dot..hhee

    ReplyDelete
  5. budak yg diterbalikkan lalu dilukiskan pada blkg badannya satu gmbar tengkorak..am i rite?heee

    ReplyDelete
  6. mang cekca pat nengoknya ..hahaa..

    ReplyDelete
  7. kahkah..sabar jelah shida oii pungung rupanya sekali pndg cam muke tengkorak..ciss!!

    ReplyDelete
  8. punggung erkk hahaa malu tengok huhhh

    ReplyDelete
  9. lame perati baru pasan tu bontot orang.haha...

    ReplyDelete
  10. belakang badan pompuan sampai paha...huk3~~~

    ReplyDelete
  11. pic shida rembat smkin extreme, hukk...

    ReplyDelete
  12. adakah itu menunjukkan kehinaan perempuan yg brzina?

    ReplyDelete
  13. btw dipersilakan share psl kekuata password tu :)

    ReplyDelete
  14. seksa den nengok tang bumper tuh...aish!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.