Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 21 September 2011

Wordless Wednesday | kad topup yang menjadi pembalut buku

  Assalamualaikum, peace upon you.
 muka buku dari depan
muka buku dari belakang
muka buku dari kedua-dua belah ;)
kan dah kata buku. nampak tak? ni shida lukis sendiri. sila percaya!!





26 comments:

  1. dulu kad topup saiz besar ni, skrg dh xde saiz ni ^^

    ReplyDelete
  2. skg ade lagi liph tapi tinggal yg topup mahal2 ja hehe..dah lama shida simpan nih..ade yg team bola pon ade ^_^

    ReplyDelete
  3. wah..smart2!hihi..skrg kalu blh sekecik yg mungkin nie kan kad2 topup nie..hahaha

    ReplyDelete
  4. Kreatip sungguh shida nih.. ;)
    Pooh tu..shida lukis eh..Cantik..

    ReplyDelete
  5. mcm kad topup yang lame punya je,
    sebab activate tu kan xde skrg
    hehe
    rajin buat

    ReplyDelete
  6. skank payah nk cuba kad topup besar gitu kan?

    ReplyDelete
  7. memori kad t.up dulu2...mcm2 kreativiti yg boleh wt dgn kad t.up sebesar ini kan...dulu habis almari OdahOne kena lekat dgn kad t.up...kalo bleh recycled bnda ni kan bagus ek shida???...dpt gak duit...mybe 50 thun akn dtg bnda ni dh bleh msuk dlm muzium barulah ada harga gamaknya...hoho

    ReplyDelete
  8. cantik....nice.....kreatif.......rajinnye cik shida kite nie....pooh tue cute sgt.....

    ReplyDelete
  9. hehehe..siap ada buku camtu lagi

    ReplyDelete
  10. giler buku nih cam kenai je shida time skolah dlu kot..ko simpan g hahaa..

    ReplyDelete
  11. hahhaa^^ ko ingt eh riena siott jer..dulu kan ko rajin sponser kad kat aku... :P

    ReplyDelete
  12. bagusnya shida simpan lagi.hihi.. bagus2..sekarang da kecik comel sgt kad..

    ReplyDelete
  13. kreatif la shida..lukisan pooh tu mmg cantik..pandai melukis ye..ada bakat terpendam..

    ReplyDelete
  14. kreatif la shida ni...
    sweet sgt..

    ReplyDelete
  15. takdelah muka depan tu asyik koyak je kan..bila tampal ni jadi tebal..hehe kreatip la shida ni..

    ReplyDelete
  16. ada gak balut buku kad topap tu ye...da payah jumpe kad topap saiz tu skang.haha...

    ReplyDelete
  17. kreatif la kan...tp skrg ni kad prepaid dah bersaiz kecik sikit.

    Tq singgah menyinggah.

    ReplyDelete
  18. kihkih..sunggoh kreatif la shida nie..btw,pooh comel! :D

    ReplyDelete
  19. ade gak idea buat kad topup ni jd pembalut buku..haha..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.