Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 7 September 2011

Wordless Wednesday | kenapa dengan Gambit Saifullah ni??

    Assalamualaikum, peace upon you.
 
macam-macam hal lah dunia artis ni ..haihhhh^^




33 comments:

  1. artis cmni mmg ngarot, jgn dok layan...

    ReplyDelete
  2. dia nih ja kowd mnjadi mnjdi ., artis laen tak terok mcm dia kowd !

    mmg anti lahh nan si gambit nih . byk blogger tasuka dia kes dia maki blogger yg buad entry pasal video dia tuhh . :) hehe . marahmarah

    ReplyDelete
  3. mcm bagus sgt dia nih kan..
    dari dulu mmg tak minat ngan dia ni..

    ReplyDelete
  4. rasanya binatang spt anjing & babi xtau nk mnggunakan facebook sbb xdianugerahkn akal & fikirn spt manusia...dah tau bintg mmg xde akal & fikiran wtpe nk dlynkn...sape mnusia & siapa yg binatang kt sini?...konfius gak...hoho...panas ni shida u py WW hr ni

    ReplyDelete
  5. ni memang gambit ke?? beraninye dye komen macamtu

    ReplyDelete
  6. nth pape la gambit ni..mcm bgus sgt je..xsuke la dy

    ReplyDelete
  7. aisssh! ape masalah mamat ni.. marah tol ak.. huhuh

    ReplyDelete
  8. tak habis2 dia ni sorang..haishhh..

    ReplyDelete
  9. pastu kua la statement mintak mahap.apedaaa.nak cari publisiti murahan.haha

    ReplyDelete
  10. mcm dia bagus.. boleh blah ...

    ReplyDelete
  11. nape dia boleh keluarkan ayat sebegitu ye? tak boleh jadi ikutan..

    ~jgn kerana mulut diri binasa & jgn kerana tulisan hidup terseksa

    ReplyDelete
  12. tak payah layan publicity murahan

    ReplyDelete
  13. kat fb ramai giler tak suka dia shida..mcm2 hal la!

    ReplyDelete
  14. pe daa mamat ni,cr pasei jerh!!

    ReplyDelete
  15. huhu.ade gk mcm ni kan.kt Fuhh haritu dia cakap lainn

    ReplyDelete
  16. saje ngomel2 tu. da bosan jd retis agknye ;p

    ReplyDelete
  17. Sebenarnya cite ni dah seminggu. Si Gambit ni mmg x tahu nak minta maaf kat orang. Kat wall FB dier even dia kata itu silap dia, still dier nak pertahan diri dier. Takde mood nak g pawagam tgok Filem Karipap-karipap Cinta, time hari tu filem ditayangkan kat pawagam, dia boleh post macam ni kat FB dier. Orang ni promotelah filem tu. Orang sakit otak je yg tak terasa apa yg dier post tu.

    ReplyDelete
  18. saje nak naikkan nama je tu..lepas buat minta maaf

    ReplyDelete
  19. ape hal dgn die ni ??? nak samakan manusia dgn babi n anjing pula .. bodoh punya artis --

    ReplyDelete
  20. dia ni tak habis2 buat hal..dulu mgata blogger..mulut mcm cipan je..muahaha

    ReplyDelete
  21. naseb aku tak minat dia dulu kih3 ;p

    ReplyDelete
  22. gmbit ni x abes2 lg ke?buat cmtu lg rmai x ske http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. xpaham tul dunia diorang nih..

    ReplyDelete
  24. dulu saya memang sukagilababon dengan gambit, tapi kini cintaku sudah terbang tinggi setinggi tingginye kat langit akibat perangai kebodohan beliau itu, i hate him, i hate him !!

    ReplyDelete
  25. jangan layan sebenarnya .. depa pun dok like2 buat apa .. nyampah tengok lah .. adoiyaiii

    ReplyDelete
  26. beliau sengaja nak mencapub . benci betol . sesuke hati cakap org binatang .

    ReplyDelete
  27. mereka yang memanggil gelaran buruk kepada saudara mereka sebenarnya mereka yg buruk ..nauzubillah

    ReplyDelete
  28. koya lebih mamat ni...cam celaka.haha...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.