Wordless Wednesday | kenapa dengan Gambit Saifullah ni?? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | kenapa dengan Gambit Saifullah ni??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 7 September 2011

Wordless Wednesday | kenapa dengan Gambit Saifullah ni??

    Assalamualaikum, peace upon you.
 
macam-macam hal lah dunia artis ni ..haihhhh^^




33 Jari Ohsem:

..cik gugu.. said...

ntah pape dy nih...

caliph shuriken said...

artis cmni mmg ngarot, jgn dok layan...

Bunny-lala said...

dia nih ja kowd mnjadi mnjdi ., artis laen tak terok mcm dia kowd !

mmg anti lahh nan si gambit nih . byk blogger tasuka dia kes dia maki blogger yg buad entry pasal video dia tuhh . :) hehe . marahmarah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mcm bagus sgt dia nih kan..
dari dulu mmg tak minat ngan dia ni..

Odah + One = OdahOne said...

rasanya binatang spt anjing & babi xtau nk mnggunakan facebook sbb xdianugerahkn akal & fikirn spt manusia...dah tau bintg mmg xde akal & fikiran wtpe nk dlynkn...sape mnusia & siapa yg binatang kt sini?...konfius gak...hoho...panas ni shida u py WW hr ni

0nenanina Vanilla said...

ni memang gambit ke?? beraninye dye komen macamtu

chiah_ismile said...

nth pape la gambit ni..mcm bgus sgt je..xsuke la dy

AfiQ said...

aisssh! ape masalah mamat ni.. marah tol ak.. huhuh

apik pehe said...

tak habis2 dia ni sorang..haishhh..

afzalsukasuki said...

pastu kua la statement mintak mahap.apedaaa.nak cari publisiti murahan.haha

syiela said...

mcm dia bagus.. boleh blah ...

Brilliant Marjan said...

nape dia boleh keluarkan ayat sebegitu ye? tak boleh jadi ikutan..

~jgn kerana mulut diri binasa & jgn kerana tulisan hidup terseksa

Bro ahmad said...

tak payah layan publicity murahan

mummyriena said...

kat fb ramai giler tak suka dia shida..mcm2 hal la!

patriq said...

pe daa mamat ni,cr pasei jerh!!

ZouL said...

huhu.ade gk mcm ni kan.kt Fuhh haritu dia cakap lainn

beLLa said...

saje ngomel2 tu. da bosan jd retis agknye ;p

FATRIM SYAH said...

Sebenarnya cite ni dah seminggu. Si Gambit ni mmg x tahu nak minta maaf kat orang. Kat wall FB dier even dia kata itu silap dia, still dier nak pertahan diri dier. Takde mood nak g pawagam tgok Filem Karipap-karipap Cinta, time hari tu filem ditayangkan kat pawagam, dia boleh post macam ni kat FB dier. Orang ni promotelah filem tu. Orang sakit otak je yg tak terasa apa yg dier post tu.

puteri kasih said...

saje nak naikkan nama je tu..lepas buat minta maaf

Fara E's said...

publisiti murahan =='

PORUMAN said...

ape hal dgn die ni ??? nak samakan manusia dgn babi n anjing pula .. bodoh punya artis --

Cik Azizah said...

dia ni tak habis2 buat hal..dulu mgata blogger..mulut mcm cipan je..muahaha

Chikova_Araishii said...

gambit mmg hampehh..

mummyriena said...

naseb aku tak minat dia dulu kih3 ;p

syrupmasin said...

adoii..artis oh artis :D

IFA Athirah said...

gmbit ni x abes2 lg ke?buat cmtu lg rmai x ske http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

.: iEyLa :. said...

xpaham tul dunia diorang nih..

~Nana 귀여운~ said...

dulu saya memang sukagilababon dengan gambit, tapi kini cintaku sudah terbang tinggi setinggi tingginye kat langit akibat perangai kebodohan beliau itu, i hate him, i hate him !!

puanbee said...

jangan layan sebenarnya .. depa pun dok like2 buat apa .. nyampah tengok lah .. adoiyaiii

yanie j said...

xsgka gambit cmni kn kak huhu..

Fatiha Kamarudin said...

beliau sengaja nak mencapub . benci betol . sesuke hati cakap org binatang .

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

mereka yang memanggil gelaran buruk kepada saudara mereka sebenarnya mereka yg buruk ..nauzubillah

APAN said...

koya lebih mamat ni...cam celaka.haha...