Wordless Wednesday | lepas raya dah tak jumpa mereka, rindunya!!

by - 01:34:00

     Assalamualaikum, peace upon you.

Mohammad Danial Hakim (4tahun 1/2 )  Siti Nurdiana Sofea (3)  *anak-anak buah shida :)




bila lah nak dapat BE dari Encik Nuffnang ;(





You May Also Like

14 Jari Ohsem

  1. lepas ni banyak cuti kot shida,kan2?

    ReplyDelete
  2. ok la tu ader anak buah sendiri dah.hehehe

    ReplyDelete
  3. pasni anak shida la pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. @Cik Azizah: hahaha..lambat lagi syg ;p

    ReplyDelete
  5. comel-comel dorang sida :siul:

    ReplyDelete
  6. comel ank2 buah shida ..dah mcm ank2 ko shida hehee :d

    ReplyDelete
  7. shidah dorang stay jauh ke dari ko? mcm aku ngn raisya la xleh pisah hehee..

    ReplyDelete
  8. @caliph shuriken: tersangat noty liph..xlarat nk melayan kerenah dorang baru ber3 belum ank2 kakak n abg yg len penin2 hahaha ^_^

    ReplyDelete
  9. cumellllllllnye!!macam saya!!
    hahaha

    ReplyDelete
  10. dorg dok KL eh?mata ade macam cina gak ni..hehe

    ReplyDelete
  11. alolo...dak2 tomey2 nie.....cik shida sayang korang taw!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.