Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 14 September 2011

Wordless Wednesday | lepas raya dah tak jumpa mereka, rindunya!!

     Assalamualaikum, peace upon you.
Mohammad Danial Hakim (4tahun 1/2 )  Siti Nurdiana Sofea (3)  *anak-anak buah shida :)




bila lah nak dapat BE dari Encik Nuffnang ;(





14 comments:

  1. lepas ni banyak cuti kot shida,kan2?

    ReplyDelete
  2. ok la tu ader anak buah sendiri dah.hehehe

    ReplyDelete
  3. pasni anak shida la pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. @Cik Azizah: hahaha..lambat lagi syg ;p

    ReplyDelete
  5. comel-comel dorang sida :siul:

    ReplyDelete
  6. comel ank2 buah shida ..dah mcm ank2 ko shida hehee :d

    ReplyDelete
  7. shidah dorang stay jauh ke dari ko? mcm aku ngn raisya la xleh pisah hehee..

    ReplyDelete
  8. @caliph shuriken: tersangat noty liph..xlarat nk melayan kerenah dorang baru ber3 belum ank2 kakak n abg yg len penin2 hahaha ^_^

    ReplyDelete
  9. cumellllllllnye!!macam saya!!
    hahaha

    ReplyDelete
  10. dorg dok KL eh?mata ade macam cina gak ni..hehe

    ReplyDelete
  11. alolo...dak2 tomey2 nie.....cik shida sayang korang taw!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.