Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 28 October 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

   Assalamualaikum, peace upon you.
anigif penmerah anigif penmerah
selepas join contest wajib ada giveaway baru sempurna blog ni hehe^^ tanpa membuang masa lagi BismillahirRahmanirRahim, GA ni telah ditag oleh gadis-gadis comel pujaan ramai iaitu CIK AZIZAH dan CIK AZHAFIZAH dua-dua gila pink, masuk blog dorang kita kena bersedia dengan MOOD PINK hehee^^ owner GA ini ialah PENMERAH.COM unik kan nama dia. kenapa penmerah eh?? hehe^^ syarat-syarat juga shida sudah penuhi, untuk yang nak join boleh klik banner atas! ok untuk melengkapkan GA ni shida tag mereka untuk memeriahkan lagi GA ini  1. FIZGRAPHIC  2. MADD  3. CALIPH 4. SISLILY moga ada diantara kita-kita ini bertuah AMIN^^

shida ada pantun juga untuk sipenmerah ni hikhik.. fiza :P
pen merah pen biru, blog dia merah blog shida biru 
hahaaa^^ ok tak?ok tak? ;) just bergurau~

so hadiah pun menarik (25 things) kalau dapat perfume atau pendrive memang cunn lahhh!! hehee^^
tarikh tutup GA ini : 10 November 2011








 

13 comments:

  1. waaa..maen lawan pantun nampak?pantun shida lagi best la.blog fiza mane de biru.takleh buat pantun..kang tak kene lak pink..hehehe..gudluck shida!

    ReplyDelete
  2. gudluck lah shida oi!...nak pantun gak..

    pen merah pen biru blog i pun merah gak blog u pulak biru...hoho...huhu

    ReplyDelete
  3. kahkahkahkah mane la tau kot2 shida berminat dengan pink pulak! muahhaha ^^ gudluck shida! ayuh kita support!

    ReplyDelete
  4. semoga anda juga bertuah.. amin~

    ReplyDelete
  5. waaa weeee!!semoga shida menang dengan jayanya ye.hehe

    ReplyDelete
  6. semoga shida berjaya..:)..amin

    ReplyDelete
  7. hahaha..pantun tu memang kena la shida..

    good luck tau..

    ReplyDelete
  8. gud luck shida.. arigatou sudi tag..
    insyaAllah, klau x bz & problem browser dh ok, bole laa sy join ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.