25 Things Random Giveaway by Penmerah.com | Dunia sebenar Shida 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 28 October 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

   Assalamualaikum, peace upon you.
anigif penmerah anigif penmerah
selepas join contest wajib ada giveaway baru sempurna blog ni hehe^^ tanpa membuang masa lagi BismillahirRahmanirRahim, GA ni telah ditag oleh gadis-gadis comel pujaan ramai iaitu CIK AZIZAH dan CIK AZHAFIZAH dua-dua gila pink, masuk blog dorang kita kena bersedia dengan MOOD PINK hehee^^ owner GA ini ialah PENMERAH.COM unik kan nama dia. kenapa penmerah eh?? hehe^^ syarat-syarat juga shida sudah penuhi, untuk yang nak join boleh klik banner atas! ok untuk melengkapkan GA ni shida tag mereka untuk memeriahkan lagi GA ini  1. FIZGRAPHIC  2. MADD  3. CALIPH 4. SISLILY moga ada diantara kita-kita ini bertuah AMIN^^

shida ada pantun juga untuk sipenmerah ni hikhik.. fiza :P
pen merah pen biru, blog dia merah blog shida biru 
hahaaa^^ ok tak?ok tak? ;) just bergurau~

so hadiah pun menarik (25 things) kalau dapat perfume atau pendrive memang cunn lahhh!! hehee^^
tarikh tutup GA ini : 10 November 2011








 

13 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

goodluck dear :)

.eypgonzales. said...

smoge berjye ..! :)

Azhafizah[フィザ] said...

waaa..maen lawan pantun nampak?pantun shida lagi best la.blog fiza mane de biru.takleh buat pantun..kang tak kene lak pink..hehehe..gudluck shida!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^_^

Odah + One = OdahOne said...

gudluck lah shida oi!...nak pantun gak..

pen merah pen biru blog i pun merah gak blog u pulak biru...hoho...huhu

Cik Azizah said...

kahkahkahkah mane la tau kot2 shida berminat dengan pink pulak! muahhaha ^^ gudluck shida! ayuh kita support!

hyz said...

semoga anda juga bertuah.. amin~

afzalsukasuki said...

waaa weeee!!semoga shida menang dengan jayanya ye.hehe

peyansanstaro said...

Gudluck..=)

Syuxer said...

semoga shida berjaya..:)..amin

Wanie said...

hahaha..pantun tu memang kena la shida..

good luck tau..

caliph shuriken said...

gud luck shida.. arigatou sudi tag..
insyaAllah, klau x bz & problem browser dh ok, bole laa sy join ^^

Nur said...

Good luck Shida.. :)