Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 25 October 2011

Alhamdulillah mozilla dah ok | terima kasih yang banyak membantu shida

   Assalamualaikum, peace upon you.
cantik blog mereka kan bila tengok tanpa sebarang masalah. cukuplah shida tunjuk 2 blog ini. Alhamdulillah shida dah boleh view dengan baik dan sihat sekali hehee^^ baru best bloging macam ni. Thanks to kawan-kawan yang sudi tolong shida, tak lupa umar yang turut bantu shida juga bila dia bagi penerangan terus blog dah ok. rupanya bukan masalah mozilla tapi masalah benda bawah ni!
ciss!! virus jahanam kau!! now shida lebih berhati lebih pastikan cuci lappy sebaik mungkin. lega rasanya dah ok semuanya. boleh jadi gila macam ni tak boleh bloging dengan sempurna. apa-apa pun shida masih setia dengan mozilla tercinta sorry crome belum masanya untuk shida cari pengganti :) thank you semuanya!

jiejah sayang kenapa shida tak boleh masuk blog jiejah ye?? any problem sayang??



22 comments:

  1. peyan shida pakai lah antivirus, bila umar sebut pasal virus terus cek dah scan ke belum, tgk2 belum then shida scan..after scan tgk semua seperti biasa elok ja..ksilpan dan kcuaian sndri :(

    ReplyDelete
  2. bro dah serik guna modzila tu..lagi2 IE hahh buat virus je..pakai Google chrom terbaik

    ReplyDelete
  3. ha?? tak boleh ke? pelik...hahaha jeng jeng jeng! bertukarrrrrrrrrr!! tengoklah..


    pasni compom shida boleh tengok blog jijah laju2 dengan bersih tanpa cacat celanya..hehe

    ReplyDelete
  4. bagusla da ok...hihi
    *bukanretis ni pon msih guna mozilla gk..xleh tuka yg len la.hoho

    ReplyDelete
  5. bui suka pakai chrome..lebih best..
    takutlah kalau ada masalah virus ni..

    ReplyDelete
  6. lor sebab virus rupenye..huhu..cantik header azhafizah..nak kena tukar header plak ni..kuikuikui

    ReplyDelete
  7. bgus laa dh ok, musang api mmg best kn, hikk...

    ReplyDelete
  8. owh..kena sokmo scan lappy la nie kan2..hee

    ReplyDelete
  9. blog inna pn pernah kena serang dgn virus...tym tu rasa cuak sgt la.maklumlah, blog kesayangan kn..^^

    ReplyDelete
  10. alhamdulliah..pasni kena alert pasal update plak pasni hehe..benda simple ini penting..kalau tak, ia wat hal lagi

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..dah ok..pasni shida boleh blogging dengan senang hati ye..takmo susah2 hati lagi tau..lega dah ok kan....
    p/s:cepatlah berbaek dengan GC tu..hihi

    ReplyDelete
  12. virus n i mmg jhat kan shida...nasib baik xleh bjangkit kt manusia cuma bleh buat kita tension jek

    ReplyDelete
  13. alhamdllah dah lega dah sida :)

    ReplyDelete
  14. bnyk gk blog yg trdedah ngan virus2 ni.. hmm

    ReplyDelete
  15. tp google chrome securitynya kuat :)

    ReplyDelete
  16. bgus la dah settle masalah...uhhuuhuhuh

    ReplyDelete
  17. Hey, you stated in a much more direct way what I was trying to communicate, thanks, I will recommend your site to my friends.

    My blog:
    rachatdecredit ou rachat de credit ficp locataire

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.