Alhamdulillah mozilla dah ok | terima kasih yang banyak membantu shida | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah mozilla dah ok | terima kasih yang banyak membantu shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 25 October 2011

Alhamdulillah mozilla dah ok | terima kasih yang banyak membantu shida

   Assalamualaikum, peace upon you.
cantik blog mereka kan bila tengok tanpa sebarang masalah. cukuplah shida tunjuk 2 blog ini. Alhamdulillah shida dah boleh view dengan baik dan sihat sekali hehee^^ baru best bloging macam ni. Thanks to kawan-kawan yang sudi tolong shida, tak lupa umar yang turut bantu shida juga bila dia bagi penerangan terus blog dah ok. rupanya bukan masalah mozilla tapi masalah benda bawah ni!
ciss!! virus jahanam kau!! now shida lebih berhati lebih pastikan cuci lappy sebaik mungkin. lega rasanya dah ok semuanya. boleh jadi gila macam ni tak boleh bloging dengan sempurna. apa-apa pun shida masih setia dengan mozilla tercinta sorry crome belum masanya untuk shida cari pengganti :) thank you semuanya!

jiejah sayang kenapa shida tak boleh masuk blog jiejah ye?? any problem sayang??



22 Jari Ohsem:

peyansanstaro said...

xpkai anti vrus ke?

Hafizzi Aziz said...

ha boleh dah? legaa

shida'R said...

peyan shida pakai lah antivirus, bila umar sebut pasal virus terus cek dah scan ke belum, tgk2 belum then shida scan..after scan tgk semua seperti biasa elok ja..ksilpan dan kcuaian sndri :(

Bro ahmad said...

bro dah serik guna modzila tu..lagi2 IE hahh buat virus je..pakai Google chrom terbaik

Cik Azizah said...

ha?? tak boleh ke? pelik...hahaha jeng jeng jeng! bertukarrrrrrrrrr!! tengoklah..


pasni compom shida boleh tengok blog jijah laju2 dengan bersih tanpa cacat celanya..hehe

Chikova_Araishii said...

nasib bek da ok kann :)

bukan retis said...

bagusla da ok...hihi
*bukanretis ni pon msih guna mozilla gk..xleh tuka yg len la.hoho

Bui Junaidi said...

bui suka pakai chrome..lebih best..
takutlah kalau ada masalah virus ni..

Fara E's said...

kenapa2 ? blurr jap

Wanie said...

lor sebab virus rupenye..huhu..cantik header azhafizah..nak kena tukar header plak ni..kuikuikui

caliph shuriken said...

bgus laa dh ok, musang api mmg best kn, hikk...

tiefazatie said...

owh..kena sokmo scan lappy la nie kan2..hee

miss inna said...

blog inna pn pernah kena serang dgn virus...tym tu rasa cuak sgt la.maklumlah, blog kesayangan kn..^^

Syuxer said...

alhamdulliah..pasni kena alert pasal update plak pasni hehe..benda simple ini penting..kalau tak, ia wat hal lagi

Azhafizah[フィザ] said...

Alhamdulillah..dah ok..pasni shida boleh blogging dengan senang hati ye..takmo susah2 hati lagi tau..lega dah ok kan....
p/s:cepatlah berbaek dengan GC tu..hihi

Odah + One = OdahOne said...

virus n i mmg jhat kan shida...nasib baik xleh bjangkit kt manusia cuma bleh buat kita tension jek

patriq said...

alhamdllah dah lega dah sida :)

mummyriena said...

chaiiyookk2 shida..hehee..

Saiazuan said...

bnyk gk blog yg trdedah ngan virus2 ni.. hmm

puanbee said...

tp google chrome securitynya kuat :)

Madd said...

bgus la dah settle masalah...uhhuuhuhuh

Anonymous said...

Hey, you stated in a much more direct way what I was trying to communicate, thanks, I will recommend your site to my friends.

My blog:
rachatdecredit ou rachat de credit ficp locataire