Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

   Assalamualaikum, peace upon you.
First time join segmen dari Lyssa dan Bro ben, so tak perlu buang masa sebab masa semakin suntuk ni so straight pada soalan yang diajukan oleh penganjur saja. Let's do it :)
Jawap soalan ini.. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
JAWAPANNYA : senang saja semua tahu persamaan paling ketara adalah FOLLOWER mereka tersangatlah banyak :)
Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
pendapat shida satu saja dua blogger yang otai ni jadilah sebahagian dari kawan kami rakan-rakan blogger yang lain. Maksud shida jadi lebih  FRIENDLY sebab mungkin ada diantara blogger ni nak kenal-kenal lebih rapat dan berkongsi pengalaman. Itu saja :)

Thank You ^_^ 






19 comments:

  1. hehehe gudluck yunk..si fiza tu pon join..lalalala :p

    ReplyDelete
  2. hai..salam dari blogger satu segmen...^^
    salam kenal....

    singgah dari:
    miss red Apple

    ReplyDelete
  3. hai..salam dari blogger satu segmen...^^
    salam kenal....

    singgah dari:
    miss red Apple

    ReplyDelete
  4. dua orang tuh otai2..hehe kalau nak maju lagi, ikut cakap shida tuh hehe..;)..

    untungla mereka.follower banyak sangat..hehe

    ReplyDelete
  5. dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

    http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  6. heee..shida join jugak ye..first time join.>.<

    ReplyDelete
  7. salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

    Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

    http://jomkongsistory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. wow, tak pernah2 tengok shida join..hehe

    ReplyDelete
  9. ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  10. ha,a sejak bila sida pandai join segmen mereka haha..ajuk balik..

    ReplyDelete
  11. blogger otai ke dorang shida? biasalah aku ni baru lagi dalam dunia blog, ko pn tau an :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.