BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog | Dunia sebenar Shida BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

   Assalamualaikum, peace upon you.
First time join segmen dari Lyssa dan Bro ben, so tak perlu buang masa sebab masa semakin suntuk ni so straight pada soalan yang diajukan oleh penganjur saja. Let's do it :)
Jawap soalan ini.. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
JAWAPANNYA : senang saja semua tahu persamaan paling ketara adalah FOLLOWER mereka tersangatlah banyak :)
Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
pendapat shida satu saja dua blogger yang otai ni jadilah sebahagian dari kawan kami rakan-rakan blogger yang lain. Maksud shida jadi lebih  FRIENDLY sebab mungkin ada diantara blogger ni nak kenal-kenal lebih rapat dan berkongsi pengalaman. Itu saja :)

Thank You ^_^ 






click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

19 Jari Ohsem:

Unknown said...

hehehe gudluck yunk..si fiza tu pon join..lalalala :p

sarah mohamad said...

good luck my dearrr! :D

caliph shuriken said...

gud luck shida ^^

CXopportunities said...

cx dtg terjah sini :)

Miss Red Apple said...

hai..salam dari blogger satu segmen...^^
salam kenal....

singgah dari:
miss red Apple

Miss Red Apple said...

hai..salam dari blogger satu segmen...^^
salam kenal....

singgah dari:
miss red Apple

syuxer said...

dua orang tuh otai2..hehe kalau nak maju lagi, ikut cakap shida tuh hehe..;)..

untungla mereka.follower banyak sangat..hehe

Cik Puan Kocik said...

singgah sini dari belog Ben!!

fizafantagirO said...

dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Azhafizah MN said...

heee..shida join jugak ye..first time join.>.<

Unknown said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Unknown said...

blogger newbi <---- terjah

Wanie said...

wow, tak pernah2 tengok shida join..hehe

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida..^_^

patriq said...

ha,a sejak bila sida pandai join segmen mereka haha..ajuk balik..

Unknown said...

salam kenal tuan blogg..

mummyriena said...

blogger otai ke dorang shida? biasalah aku ni baru lagi dalam dunia blog, ko pn tau an :)

Cikrosecute said...

dua2 hebatkan...