Blog Dunia sebenar Shida dah berubah | thank you pada azhafizah! | Dunia sebenar Shida Blog Dunia sebenar Shida dah berubah | thank you pada azhafizah!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 8 October 2011

Blog Dunia sebenar Shida dah berubah | thank you pada azhafizah!

    Assalamualaikum, peace upon you.
terima kasih tak terhingga buat korang yang tak jemu-jemu berkunjung ke blog shida dan juga terima kasih tak terhingga juga kepada blogger azhafizah yang mendesign header dan footer shida yang sangat-sangat superb! hehe^^ shida suka dengan design dia yang sempoi dan cantik tu. tengok sajalah blog beliau pink pink black sangat menarik. suka tengok . hasil design yang tak dapat ditandingi tau!! macam shida juga susah nak orang designkan blog shida sebabnya shida cerewet kenapa?? korang sendiri tahu dalam setahun saja shida dah pakai banyak design-design blog. tapi tapi masih tak puas hatu yang pastinya still kena ada color biru lah! fav. color katakan :)
kalau tengok header atas tu semua kenalkan, tipulah tak tak kenal^^ walaupun bukan retis bagi shida dia blogger yang boleh digelar retis juga hehee^^ bagi korang yang berminat dengan design cik azhafizah kita ni boleh lah contact beliau. klik header yang comel kat atas tu ok!! selama dia bekerja menghasilkan header untuk shida. dia tak pernah jemu-jemu bertanya sama ada setiap hasil tangan dia ok atau tak, setiap pandangan yang shida beri memang fizah terima dan menghasilkan yang terbaik, kami sama-sama mengeluarkan idea dan sehinggalah siap dan itu lah hasilnya. bagus bukan?? jadi yang berminat boleh terus ke blog azhafizah tengok dan nilai beberapa hasil kerjanya. berminat?? boleh contact tapi kena bersabar lah tunggu giliran dulu ok. ramai juga yang tempah design blog, dan nak dapat idea nak puas kan hati semua orang bukannya senang tau!! harga?? bagi shida super murah!! walau mahal shida tak berkira kalau hasilnya puas mata memandang!

shida ada iklan chrup-chrup lah ^_^



 

20 Jari Ohsem:

Syuxer said...

superb cool..kemas tulisan,warna dia memang ngam ngan tema biru..ternampak kelibat awan menyerlahkan kecantikan blog ini hehe..:)..memang awesomela hehe

Cik Azizah said...

memang superb smart hasil kerja fiza! like banyak2 kali :D

Azhafizah[フィザ] said...

Auww..sweetnyer shida..most welcome shida..kene kencing manis r pasni sebab terlebih sweet..hehehe..apepun thanks alot again ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mmg cantik & smart design nih..Cool.. ^_^

bella luna said...

mmg cantik and smenarik header yg cik fiza buat,terbaik(:

Bro ahmad said...

dah cantik dah ni..memang mantap..thank header yea

caliph shuriken said...

oic, fiza yg design ka..
like ribu2 lemon.. lawa design baru ni ^^

syafiqakarim said...

yangg,cantik.header dia cool gilaa

budak penjara said...

like..header aku gk yg x bape cantik..hehe

laskar pelangi said...

biru yang sejuk mata memandang tau :))

Odah + One = OdahOne said...

yg best ada girl pegang payung smbil terbang...trademark blog ni...u still got the blues shida

Chikova_Araishii said...

eee jelesnyeeee......

tiefazatie said...

wah!cantik2!hee

Bui Junaidi said...

azhafizah ni mmg kreatif orgnya..bui kenal dia..baek hati lagi..*_*

Miz Novexx said...

comelnya yang angry bird tu shida!!!! sangat superb okeh! ;)

Info Unik-Menarik | Aneh-Lucu said...

NICE POST FRIEND :) DONT'T FORGET klik http://bboy-zaid.blogspot.com/ baca entry :) unik-menarik | aneh-lucu, follow jg :) thanks :)

APAN said...

nak jadi mcm tu kena la hebat main editing ngan coding kan?huhu...aku nak try wat sendiri dlu...tpi nak jadi mcm ko punya blog ni mmg x boleh la kot... :)

Anonymous said...

“The way to get good ideas is to get lots of ideas, and throw the bad ones away” You have defenitely thrown the worst away! kamagra jelly

Anonymous said...

Apa bunga favorit Anda ? Karena teladan , saya suka astromerii sangat banyak.

Anonymous said...

Siapa dan di mana untuk mengatur musim panas ini pada cuti , iris informasi Anda.