Contest Awesome Blog Design | Dunia sebenar Shida Contest Awesome Blog Design

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 25 October 2011

Contest Awesome Blog Design

    Assalamualaikum, peace upon you.
Agak berkurun shida tak join contest dan GA ni, disebabkan syaratnya teramat mudah so shida join juga contest ni, bukan sebab itu saja no random no vote hehe^^ itu yang penting. sepenuhnya pilihan juri hehe :) pilih yang benar dan saksama ye penganjur. contest ni sebenarnya di tag oleh adik pocoboy thank you adik :) contest ni simple syaratnya mudah sangat cuma follow blog-blog owner yang anjurkan contest ni ada dua orang yang handle contest ni blog Syah Zahari dan blog Afiq Md Ali kedua-duanya shida sudah follow serta like fanpage :) comel juga blog dorang ni. semoga contest ni meriah dan berjalan dengan lancar :)
mereka yang ditag adalah :
blog mereka pun memang awesome wajib ditag hehe^^



9 Jari Ohsem:

Cik Azizah said...

ceh tahu la jijah baru bertukar blog baru..tiba2 kena tag..saja je kan! jom sesama kita join...thanks tag dear..

Bro ahmad said...

semoga shida awesome..yahoo thank shida header tu cantik..bro dah pasang dah..ngamx2

peyansanstaro said...

Gudluck ye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^_^

Wanie said...

ngeh3..akan dipike2 dulu..thanks tau tag..
dah lame jugak tak join contest2 ni..

Azhafizah[フィザ] said...

wa...besar tag shida tu..memang suruh join betul2 ni..hehehe..maceh shida tag,fiza join nanti ye..good luck shida..salah sorang menang kene banjer :p

p/s:cam tak dapat menandingi blog cik jijah tu je -_-'

Cik Azizah said...

manede..blog cik fiza gan shida yang menang punya lah..eeeee

caliph shuriken said...

gud luck shida.. tmasuk yg kena tag ^^

tiefazatie said...

all da best!