EPL : Manchester United 1 - 0 Everton | Negeri Sembilan Juara kali ke3 Piala Malaysia 2011 "hobin jang hobin!!" (N.Sembilan 2 - 1 Terengganu) | Dunia sebenar Shida EPL : Manchester United 1 - 0 Everton | Negeri Sembilan Juara kali ke3 Piala Malaysia 2011 "hobin jang hobin!!" (N.Sembilan 2 - 1 Terengganu)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 30 October 2011

EPL : Manchester United 1 - 0 Everton | Negeri Sembilan Juara kali ke3 Piala Malaysia 2011 "hobin jang hobin!!" (N.Sembilan 2 - 1 Terengganu)

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah team pilihan shida malam ini menang 1 - 0  menentang team Everton. yang berlangsung tadi jam 7.00 malam waktu malaysia. Tak sia-sia tengok Man Utd main tadi menang dengan 1 gol jaringan Hernandez. Berbaloi lah menang hari ni menutup kekalahan lalu menentang Man City 6 - 1 , banyak sangat tu sepatutnya seri..ciss!! Game hari ni biasa-biasa je tak ada yang luar biasa semasa game tadi hampir terlena shida ada lah!! hahaa ^_^

"JANG HOBIN JANG"
Tahniah juga buat team Negeri Sembilan kerana menjuarai sekali lagi Piala Malaysia untuk musim 2011 kali ke3 untuk team tersebut. Jaringan-jaringan mudah dan menarik di pertontonkan untuk penyokong-penyokong Negeri Sembilan. Tahniah! tahniah! dan tahniah,  Negeri Sembilan 2 - 1 Terengganu kata cik jiejah "Musuhnya dah habis binasoooooo!! yehaaaaaaaa!!! kito bolot Piala Malaysia kali ni jang!"

kawan-kawan support shida "klik sini" terima kasih, 
komen kalau dah klik shida akan balas ok ^_^







6 Jari Ohsem:

zirconia said...

tahniah n9 menang. hiksss =)

Odah + One = OdahOne said...

tahniah man u menang!...hoho...ganu menangis lagi

Azhafizah[フィザ] said...

congrate Man U and to all jang..sukee!yeay

Cik Azizah said...

hoben jang hoben! tahniah jang..yehuuuuuuu~~ tunggu2 n9 cuti ke tak isnin..tapi xdo..muahaha ^^

Syuxer said...

rekod 4 musim badi seri di Goodison Park berjaya dileburkan hehe..tahniah untuk nismilan

Bui Junaidi said...

yes MU menang..hihi
tahniah jugak dekat N9
wpun bui org sarawak tp bui ada jugak tengok..mmg best perlawanan tu