Follower bertuah Dunia sebenar Shida 2222 ada ong! tu hehee :) | Dunia sebenar Shida Follower bertuah Dunia sebenar Shida 2222 ada ong! tu hehee :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 18 October 2011

Follower bertuah Dunia sebenar Shida 2222 ada ong! tu hehee :)

   Assalamualaikum, peace upon you.
firstly shida nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua pengunjung blog shida yang tak putus-putus mengunjung blog ini walaupun kadang kala shida tak update entri. Ada juga yang mengeluh berkali-kali datang asyik entri yang sama kan. Ada juga yang kata, shida tak update ke hari ni!. Maaf lah korang shida betul-betul dalam kesibukkan. ni baru lepas pening kepala buat paper exam memang mencabar lah dalam 2 3 minggu ni. letihnya penatnya malasnya tuhan saja yang tahu haaihh^^ bilalah nak bercuti panjang ni kan~
ok shida nak memperkenalkan pada korang follower bertuah shida blogger mawarni tahniah pada mawar sebab menjadi follower 2222, ramai juga yang tegur shida cantik no. follower tu 2222 :) syukurlah masih ada blogger yang nak follow blog shida yang tak seberapa ni. sebagai hadiah atau ganjaran untuk mawarni shida nak mawarni PM shida di facebook untuk menebus ganjarannya, ganjarannya shida tak boleh beritahu biar mawarni beritahu sendiri nak tahu nanti tanya lah dia ok :) jom terjah blog mawarni!
paling-paling terharu mawarni follow shida dia tak shout pun yang dia follow shida. cari-cari juga kat shout tak ada pun nama mawarni atau shida terlepas pandang tak surelah kan :) apa-apa pun terima kasih dan tahniah pada mawarni :)
noted: lepas ni shida akan sentiasa pantau no. no. kegemaran atau unik untuk shida jadikan follower bertuah blog shida sebagai tanda penghargaan kepada blogger. terima kasih :)

rasanya AZHAFIZAH pun baru saja dapat follower 2222 kan fiza :)





23 Jari Ohsem:

patriq said...

tahniah sida follower dh 2222 pat jer duk gitu lg..huhuhu

Cik Azizah said...

otaiiiiiiii!! hehe haah fiza pon baru je follower 2222 hari tu..hehe tahniah shida! tahniah mawarni. jom kita berkawan :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..cantik no tu..^_^

Saiazuan said...

ramainya.. tak terlawan daku..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

congrate my sweetie shida..yup!kite same!pasni leh celeb la..shida banjer spaghetti..boleh?heee..happy blogging shida.

noraauliyya said...

2222 ? cantik nombor tu ..
bertuah mawarni !

Mawarni said...

eh2..tak perasan plak sy follower yang ker 2222..smlm lepas follow dua tiga entry blog nie, join la blog nie...tak sangka ler plak...tuah badan...hehe

mummyriena said...

tahniah shida ramai tol follower ko..hehee..

Aida Azryn said...

tahniah ye! ;D

Bui Junaidi said...

wah..dh 2k tu..tahniah2..

laskar pelangi said...

phewittttttt!! dah ramai pengikut bertuah dia=)

selamat maju jaya!
ngeeee

♥ shaheizny ma ♥ said...

wink2..no bertuah tu,.ekekke

♥ shaheizny ma ♥ said...

wink2..no bertuah tu,.ekekke

BHAIHAQI COOL said...

Wahh~~ gle laa~~ , hbat2

Syuxer said...

tahniah..;)..nombor yang comel..sekarang 2226..

Bro ahmad said...

tahniah shida... semoga berjaya OK

apik pehe said...

wahhh..dah 2222..hebak ah shida..hehehe

afzalsukasuki said...

lepas ni no berapa plak shida?hehe

tyra uyura said...

bila la pulak tyra nak dpt fllower cmni ye.. :)

Odah + One = OdahOne said...

2222 ni kalo no. plat keta mahal harganya ni shida...

tilam.BKFM said...

tahniah shida byk gile follower :)

Ain Zulaikha said...

tahniah shida, :) follower dah semakin meningkat .. keep it up!

caliph shuriken said...

nice.. kuar jgak en3 utk 2222 ni ^^