FREEbies background cbox dan smix (7) | part 3 versi kartun yang cute! | Dunia sebenar Shida FREEbies background cbox dan smix (7) | part 3 versi kartun yang cute!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 31 October 2011

FREEbies background cbox dan smix (7) | part 3 versi kartun yang cute!

   Assalamualaikum, peace upon you.
 260 x 500

 260 x 500

260 x 470

260 x 490

klik untuk size sebenar!! 7 design shout background yang simple versi kartun-kartun yang paling cute :) shida sediakan untuk blogger yang suka pakai shout BG pada shout mereka. Nak ambil boleh dialu-alukan,boleh pakai dengan bantuan tutorial shida atau kalau tak reti pakai nak kan bantuan shida pun boleh bisa diatur. sebelum tu support shida klik sini dulu ok :) lepas tu cuma perlu add FB shida untuk hantar/inbox code smix korang untuk shida edit itu saja.  Thank you ^_^





19 Jari Ohsem:

Azhafizah[フィザ] said...

semestinyer cuter..shida,bende ni tak leh pasang kalau kite gune floating shoutbox atau shoutbox macam fiza ek..means hide shoutbox..

Cik Azizah said...

wah hello kitty tu comey!..ehem ehemm..hehehe

cunndaa said...

comey...nk suh shida watkan lah...boleh?? hehhehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..comel2 semuanye..^_^

Boboi Boy said...

Adek nk amek yg biru tu leh ? Tp tk reti nk letak la..Hehe

Bro ahmad said...

UPIN DAN IPIN suka2....:)

Saiazuan said...

zombie tu cool ^^

caliph shuriken said...

ank sdara sy suka sgt laa tgk citer upin ipin ni, huh...

Run Away said...

cute2 nyer..../selamat pagi...salam kenal ya...;d.

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaa...

nak2!;p

tp sy hide shoutbox...

blh ke?

Odah + One = OdahOne said...

elo kitty tu mmg comeilh shida...

Fara E's said...

upin ipin , hhaa

rasta said...

nice upin dan ipin tu.....

apik pehe said...

huhu..rajinnyer shida

Wanie said...

upin ipin tu yang terbaik shida :)

sailor said...

banyak cantek templates..

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Che Rosliza Che mat said...

Suka tengok hello Kitty y pink tue cute sangat2..

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE AKAK BACKGROUND NI :)