Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 31 October 2011

FREEbies background cbox dan smix (7) | part 3 versi kartun yang cute!

   Assalamualaikum, peace upon you.
 260 x 500

 260 x 500

260 x 470

260 x 490

klik untuk size sebenar!! 7 design shout background yang simple versi kartun-kartun yang paling cute :) shida sediakan untuk blogger yang suka pakai shout BG pada shout mereka. Nak ambil boleh dialu-alukan,boleh pakai dengan bantuan tutorial shida atau kalau tak reti pakai nak kan bantuan shida pun boleh bisa diatur. sebelum tu support shida klik sini dulu ok :) lepas tu cuma perlu add FB shida untuk hantar/inbox code smix korang untuk shida edit itu saja.  Thank you ^_^





19 comments:

  1. semestinyer cuter..shida,bende ni tak leh pasang kalau kite gune floating shoutbox atau shoutbox macam fiza ek..means hide shoutbox..

    ReplyDelete
  2. wah hello kitty tu comey!..ehem ehemm..hehehe

    ReplyDelete
  3. comey...nk suh shida watkan lah...boleh?? hehhehee

    ReplyDelete
  4. Adek nk amek yg biru tu leh ? Tp tk reti nk letak la..Hehe

    ReplyDelete
  5. ank sdara sy suka sgt laa tgk citer upin ipin ni, huh...

    ReplyDelete
  6. cute2 nyer..../selamat pagi...salam kenal ya...;d.

    ReplyDelete
  7. comelnyaaa...

    nak2!;p

    tp sy hide shoutbox...

    blh ke?

    ReplyDelete
  8. elo kitty tu mmg comeilh shida...

    ReplyDelete
  9. upin ipin tu yang terbaik shida :)

    ReplyDelete
  10. sangat menarik, terima kasih

    ReplyDelete
  11. Suka tengok hello Kitty y pink tue cute sangat2..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.