Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 9 October 2011

FREEbies background cbox dan smix (8) | versi cute lagi comel!!

    Assalamualaikum, peace upon you.
hari ni shida keluarkan 8 jenis design-design simple bagi blogger yang suka pakai background pada smix atau cbox korang, bagi yang nak pakai background ni tak ada masalah boleh ambil dan copy. seperti biasa terima kasih diperlukan :)  cara nak ambil url klik pada gambar saja.
 
 280X510
 280X425

 280X450

 280X463
 280X500
 280X475
 280X515
280X530




24 comments:

  1. PINK!comel..shida,ni takleh untuk shoutbox eh?

    ReplyDelete
  2. wah cantik!! nak jugak! hehe

    ReplyDelete
  3. so kreatif.. sendiri design ka shida?
    trasa mcm nk design sendiri jaa utk my shout, huh...

    ReplyDelete
  4. cutenyeee.
    hehe. rajin btol kak shida..

    ReplyDelete
  5. nak pakai yg 2nd last tu!!!
    tp xreti plak nk buat, huhuhkk

    ReplyDelete
  6. comel2...
    Wah, minat angry bird ke?
    saya ambik satu tau..
    hehehe =)

    ReplyDelete
  7. comel2 semua sida hehe :thumbsup:

    ReplyDelete
  8. shida nnt bt tuk aku gak k hihii..

    ReplyDelete
  9. sgt2 comel semuanye...
    nk juga..tp X reti nk guna.. ^_^

    ReplyDelete
  10. kalau shoutbox tersorok boleh pakai ke shida??

    ReplyDelete
  11. amboi meriahnya gambo2 shoutbox ni shida...cun gak nak curik gaklah...

    ReplyDelete
  12. bui rs nak ambik satu yg warna hijau tu..mcm mana nk guna shida..?hehe

    ReplyDelete
  13. cantik2 aje freebies neh..heheh tq sudi sharekan

    ReplyDelete
  14. macam best jer tpi cik tikah suka shoutmix bntuk biasa jer. ehe..

    ReplyDelete
  15. tak tahu nak pilih yg mana..sume cumel...hehehee..
    teringin gak nk edit2 shout..hehee

    ReplyDelete
  16. Terima kasih shida ^_^ mmg mmbntu truskn buat info yang baik jauhi dri keburukan ^_^

    http://islamicbarakah.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. shida ...comel..akma ambik 1

    ReplyDelete
  18. sis amik 1..yg pakai kasut tuh.tq

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.