FREEbies background cbox dan smix (8) | versi cute lagi comel!! | Dunia sebenar Shida FREEbies background cbox dan smix (8) | versi cute lagi comel!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 9 October 2011

FREEbies background cbox dan smix (8) | versi cute lagi comel!!

    Assalamualaikum, peace upon you.
hari ni shida keluarkan 8 jenis design-design simple bagi blogger yang suka pakai background pada smix atau cbox korang, bagi yang nak pakai background ni tak ada masalah boleh ambil dan copy. seperti biasa terima kasih diperlukan :)  cara nak ambil url klik pada gambar saja.
 
 280X510
 280X425

 280X450

 280X463
 280X500
 280X475
 280X515
280X530




24 Jari Ohsem:

dill said...

shida! comel sangat!

dill.

Azhafizah[フィザ] said...

PINK!comel..shida,ni takleh untuk shoutbox eh?

Cik Azizah said...

wah cantik!! nak jugak! hehe

caliph shuriken said...

so kreatif.. sendiri design ka shida?
trasa mcm nk design sendiri jaa utk my shout, huh...

i am S!L4H.. said...

cutenyeee.
hehe. rajin btol kak shida..

Fara E's said...

comel jeppp !

Chikova_Araishii said...

nak pakai yg 2nd last tu!!!
tp xreti plak nk buat, huhuhkk

peyansanstaro said...

comel2...
Wah, minat angry bird ke?
saya ambik satu tau..
hehehe =)

tiefazatie said...

pergh..sgt comel!

patriq said...

comel2 semua sida hehe :thumbsup:

mummyriena said...

shida nnt bt tuk aku gak k hihii..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sgt2 comel semuanye...
nk juga..tp X reti nk guna.. ^_^

Bro ahmad said...

kalau shoutbox tersorok boleh pakai ke shida??

Odah + One = OdahOne said...

amboi meriahnya gambo2 shoutbox ni shida...cun gak nak curik gaklah...

Bui Junaidi said...

bui rs nak ambik satu yg warna hijau tu..mcm mana nk guna shida..?hehe

Syuxer said...

cantik2 aje freebies neh..heheh tq sudi sharekan

Cik Nurul said...

wah, comel2!

Cik tikah said...

macam best jer tpi cik tikah suka shoutmix bntuk biasa jer. ehe..

cunndaa said...

tak tahu nak pilih yg mana..sume cumel...hehehee..
teringin gak nk edit2 shout..hehee

Islamic Barakah said...

Terima kasih shida ^_^ mmg mmbntu truskn buat info yang baik jauhi dri keburukan ^_^

http://islamicbarakah.blogspot.com

mamamia said...

shida ...comel..akma ambik 1

liyana said...

nak sati yew..chomel!!

Che Rosliza Che mat said...

suka tengok yg pink cantik..

gayah spears said...

sis amik 1..yg pakai kasut tuh.tq