Thursday, 27 October 2011

ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2222 blog shida, tahniah!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
ini lah ganjarannya bukan topup atau hadiah tapi edit blog edit blog secara percuma, buang apa yang tak patut tambah apa yang patut biar blog cik mawar nampak lagi kemas dan menarik :) dia juga newbie perlu lah shida beri dia semangat dan tunjuk ajar dalam dunia bloging ni. Semoga cik mawar lebih bersemangat dengan blog yang berwajah baru. dia suka shida pun happy. Alhamdulillah~ happy bloging cik mawar :) jom terjah for full viewing!
Jadi siapakah follower/blogger yang bertuah lagi selepas ini? kita tunggu..shida juga sentiasa pantau follower-follower yang sentiasa mengikuti perkembangan blog shida, yang follow shida dan lain-lain lah! Ini saja penghargaan shida beri kepada mereka-mereka yang sentiasa sokong shida dan blog ini. Terima kasih terima kasih dan terima kasih :)

kenapa shida beri ganjaran edit blog?? jawapannya senang saja. shida nak mahirkan jari jemari ni dengan melahirkan idea-idea yang lebih kreatif dan berkualiti. Kot lah lepas ni shida nak buka untuk TEMPAHAN edit blog, mana tahu kan hehe ^_^ eh! ada ke yang nak tempah, edit pun tak cantik mana ~_^




28 comments:

  1. wah..untung ah cik mawar nie..tahnaih!

    ReplyDelete
  2. comel benawwwww...jeles gak..hik3 =D

    ReplyDelete
  3. wah~~ untungla cik mawar.. cik shida ni rajin nau ye..^^,

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat cikmawar..
    Dah tgk blog dia..Cantik & kemas jer shida buat..^_^

    ReplyDelete
  5. Wah, bestnya dapat edit blog percuma! Nak pergi terjah blog Cik Mawar lah. :)

    # Sambal Tempoyak Petai Dan Pucuk Ubi Pengubat Rindu 76 Hari :)

    ReplyDelete
  6. cantik!ok shida,leh ganti fiza pasni..good job shida..untung cik mawar ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik blog cik mawar sida! gudjob :thumbsup:

    ReplyDelete
  8. Assalam, beruntung lak cik mawar tu kan....huhuhuh.. dah rezeki dia... jngan lah ada yng jelous plak..huahuahua


    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Untung la tuan punya blog..
    Huhuhu~~~

    ReplyDelete
  10. baiknya shidaa. hehe happy blogging:)

    ReplyDelete
  11. waaaa jeless nyeeeeeeeeeeeeeee.... T.T

    ReplyDelete
  12. uihh..lawanya shida,jeles pulak zue..hehee

    ReplyDelete
  13. shida blh la design blog aku juga heee.. :D

    ReplyDelete
  14. untung rasenya badan ble ada orang tlg editkan blog ini..thanks shida

    ReplyDelete
  15. tahniah cik mawar! salam perkenalan dr cik azizah's blog. hehe yehaa! shida mula menunjukkan bakat. bagus2.

    ReplyDelete
  16. wow.. best nye.. kalo tau mcm ni gnjrn dia.. aku kan follow num2 yang cantek..:D ekekke

    ReplyDelete
  17. congrats :D

    brtambah2 follower blog ni :D

    ReplyDelete
  18. yang dah follow shida lama dulu nih, takde ke free gift? hehehehe *joking*

    ReplyDelete
  19. dah semakin bertambah follower shida hehe..:)..

    hadiah edit blog memang awesome hehe..:)..untungla sapa yang bertuah tuh

    ReplyDelete
  20. bestnya..bertuah dapat edit blog percuma hihihi

    ReplyDelete
  21. wahhh, tahniah cik mawar..tahniah jugak shida..no bertuah seterusnya 3333 lak (:

    ReplyDelete
  22. nak jugekkk!!hahaha

    *joke only. :)

    ReplyDelete
  23. tahniah kat cik mawar jd follower bertuah blog shida..hehhehehe

    ReplyDelete
  24. shida mmg rajin laa.. congratz cik mawar ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.