ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2222 blog shida, tahniah!! | Dunia sebenar Shida ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2222 blog shida, tahniah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 27 October 2011

ganjaran untuk blogger pilihan | follower 2222 blog shida, tahniah!!

   Assalamualaikum, peace upon you.
ini lah ganjarannya bukan topup atau hadiah tapi edit blog edit blog secara percuma, buang apa yang tak patut tambah apa yang patut biar blog cik mawar nampak lagi kemas dan menarik :) dia juga newbie perlu lah shida beri dia semangat dan tunjuk ajar dalam dunia bloging ni. Semoga cik mawar lebih bersemangat dengan blog yang berwajah baru. dia suka shida pun happy. Alhamdulillah~ happy bloging cik mawar :) jom terjah for full viewing!
Jadi siapakah follower/blogger yang bertuah lagi selepas ini? kita tunggu..shida juga sentiasa pantau follower-follower yang sentiasa mengikuti perkembangan blog shida, yang follow shida dan lain-lain lah! Ini saja penghargaan shida beri kepada mereka-mereka yang sentiasa sokong shida dan blog ini. Terima kasih terima kasih dan terima kasih :)

kenapa shida beri ganjaran edit blog?? jawapannya senang saja. shida nak mahirkan jari jemari ni dengan melahirkan idea-idea yang lebih kreatif dan berkualiti. Kot lah lepas ni shida nak buka untuk TEMPAHAN edit blog, mana tahu kan hehe ^_^ eh! ada ke yang nak tempah, edit pun tak cantik mana ~_^




28 Jari Ohsem:

tiefazatie said...

wah..untung ah cik mawar nie..tahnaih!

BlueiceButterfly said...

~jelesnyer..hehe nak jugak :)

laskar pelangi said...

comel benawwwww...jeles gak..hik3 =D

CintaKhadijah said...

wah~~ untungla cik mawar.. cik shida ni rajin nau ye..^^,

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah buat cikmawar..
Dah tgk blog dia..Cantik & kemas jer shida buat..^_^

Arol Mubin said...

Wah, bestnya dapat edit blog percuma! Nak pergi terjah blog Cik Mawar lah. :)

# Sambal Tempoyak Petai Dan Pucuk Ubi Pengubat Rindu 76 Hari :)

Azhafizah[フィザ] said...

cantik!ok shida,leh ganti fiza pasni..good job shida..untung cik mawar ^_^

patriq said...

cantik blog cik mawar sida! gudjob :thumbsup:

Saia Budax Lanun said...

Assalam, beruntung lak cik mawar tu kan....huhuhuh.. dah rezeki dia... jngan lah ada yng jelous plak..huahuahua


http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com

kay yea said...

nak tempah bole? :)

peyansanstaro said...

Untung la tuan punya blog..
Huhuhu~~~

Diyana Ali said...

baiknya shidaa. hehe happy blogging:)

Chikova_Araishii said...

waaaa jeless nyeeeeeeeeeeeeeee.... T.T

Bro ahmad said...

cantiknya....ni jeless ni

tilam.BKFM said...

uihh..lawanya shida,jeles pulak zue..hehee

mummyriena said...

shida blh la design blog aku juga heee.. :D

Mawarni said...

untung rasenya badan ble ada orang tlg editkan blog ini..thanks shida

Cik Azizah said...

tahniah cik mawar! salam perkenalan dr cik azizah's blog. hehe yehaa! shida mula menunjukkan bakat. bagus2.

♥ shaheizny ma ♥ said...

wow.. best nye.. kalo tau mcm ni gnjrn dia.. aku kan follow num2 yang cantek..:D ekekke

Saiazuan said...

congrats :D

brtambah2 follower blog ni :D

Fara E's said...

tahniahhh ;D

sarah mohamad said...

yang dah follow shida lama dulu nih, takde ke free gift? hehehehe *joking*

Syuxer said...

dah semakin bertambah follower shida hehe..:)..

hadiah edit blog memang awesome hehe..:)..untungla sapa yang bertuah tuh

bobiedanbad said...

bestnya..bertuah dapat edit blog percuma hihihi

Wanie said...

wahhh, tahniah cik mawar..tahniah jugak shida..no bertuah seterusnya 3333 lak (:

bukan retis said...

nak jugekkk!!hahaha

*joke only. :)

Madd said...

tahniah kat cik mawar jd follower bertuah blog shida..hehhehehe

caliph shuriken said...

shida mmg rajin laa.. congratz cik mawar ^^