Happy Birthday untuk semua yang lahir tarikh hari ini | Birthday suprises | Dunia sebenar Shida Happy Birthday untuk semua yang lahir tarikh hari ini | Birthday suprises

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 21 October 2011

Happy Birthday untuk semua yang lahir tarikh hari ini | Birthday suprises

   Assalamualaikum, peace upon you.
tiba-tiba saja kan shida buat entri birthday kat orang yang shida tak kenal. hahaa^^ Tak rugi pun wish "happy birthday to you" bukannya salah kan, mana tau betul-betul blogger yang singgah blog shida birthday dia hari ni shida dah siap wish, dah terharu kan hehee^^ bukan lah shida sebenarnya terharu tengok video matsalleh ni. Lily's Disneyland Suprises! Budaknya pun cute saja. Hadiah yang membuat budak ni menangis kerana terharu sebab..haa korang nak tahu jom la tengok video ok.keletah dia pun lucu, enjoy ^_^
dah tengok?? lucu kan ^_^




13 Jari Ohsem:

Cik Azizah said...

cumel jep, dia terkejut mak die nak bawak g disney! kalau jijah pon terkejut!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dah tengok..
comel jer kan..
bolehnye dia terharu nangis sampai mcm tu..hehe..comel2.. ;)

NURUL ASHIKIN said...

thanks atas ucapan tu ... tapi bukan saya huhuhuhu

Saiazuan said...

happy bdayyyyyyyyyyyyyyyy ;D

Azhafizah[フィザ] said...

Terima kasih sebab wish bday Fiza..tapi bukan hari ni la..hehehe..comel budak ni..kalau fiza pun terharu >.<

caliph shuriken said...

klau x silap arini besday liyana zahim kn ^^

Cik Nurul said...

hepi besday sape yg sambut hari ini.. ;)

♥Aien Najwa♥ said...

wahhhh..hepiy beshdeeeeyyy..(^_^)..



p/s : Walaupun internet mcm wayar putus, ku gagah kan jue!!~~kunjungan balas..pagi di sini..(^____^)..

ctk said...

turut nangis ct..haha...comey sgt!

tilam.BKFM said...

alahai comei tol..budak lily tu..hehee

mummyriena said...
This comment has been removed by the author.
mummyriena said...

sweet gila smpai ngis2 bagai terharu aku hahaa..

patriq said...

sida..suprises..kih3 :P