Friday, 21 October 2011

Happy Birthday untuk semua yang lahir tarikh hari ini | Birthday suprises

   Assalamualaikum, peace upon you.
tiba-tiba saja kan shida buat entri birthday kat orang yang shida tak kenal. hahaa^^ Tak rugi pun wish "happy birthday to you" bukannya salah kan, mana tau betul-betul blogger yang singgah blog shida birthday dia hari ni shida dah siap wish, dah terharu kan hehee^^ bukan lah shida sebenarnya terharu tengok video matsalleh ni. Lily's Disneyland Suprises! Budaknya pun cute saja. Hadiah yang membuat budak ni menangis kerana terharu sebab..haa korang nak tahu jom la tengok video ok.keletah dia pun lucu, enjoy ^_^
dah tengok?? lucu kan ^_^




13 comments:

  1. cumel jep, dia terkejut mak die nak bawak g disney! kalau jijah pon terkejut!

    ReplyDelete
  2. Dah tengok..
    comel jer kan..
    bolehnye dia terharu nangis sampai mcm tu..hehe..comel2.. ;)

    ReplyDelete
  3. thanks atas ucapan tu ... tapi bukan saya huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. happy bdayyyyyyyyyyyyyyyy ;D

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab wish bday Fiza..tapi bukan hari ni la..hehehe..comel budak ni..kalau fiza pun terharu >.<

    ReplyDelete
  6. klau x silap arini besday liyana zahim kn ^^

    ReplyDelete
  7. hepi besday sape yg sambut hari ini.. ;)

    ReplyDelete
  8. wahhhh..hepiy beshdeeeeyyy..(^_^)..



    p/s : Walaupun internet mcm wayar putus, ku gagah kan jue!!~~kunjungan balas..pagi di sini..(^____^)..

    ReplyDelete
  9. turut nangis ct..haha...comey sgt!

    ReplyDelete
  10. alahai comei tol..budak lily tu..hehee

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. sweet gila smpai ngis2 bagai terharu aku hahaa..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.